Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5645 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Піца (іт. pizza) — італійська національна страва, що являє собою відкритий пиріг, звичайно круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається. В піцу можуть додаватися різні інгредієнти, такі як м‘ясо, шинка, салямі, морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та ін. Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто. Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготовку для піци виготовляють руками, без допомоги скалки, завдяки чому тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах на дровах дерев місцевих порід, каштана, клена та ін.. Печі мурують з туфу (місцевої вулканічної породи). Сучасні печі виготовляють зі спеціальних сортів кераміки. Температура в печі сягає 350 °C. В печі вогонь підтримується цілодобово, за вийнятком її ремонту.
Спеціальні заклади, що спеціалізуються на приготуванні піци, називаються піцеріями. Кухар, що приготовляє піцу називається піццайоло.
Піца отримала широке розповсюдження у світі і стала інтернаціональною стравою.
Пишемо все про піцу!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Якщо будете в центрі Харкова то обов’язково знайдіть вільний час, щоб відвідати, таке собі чарівненьке містечко - «Ti Amo» - бар, піццерія і ресторан на другому поверсі. В ресторані не була, а піца смачнюча, за приготуванням можна спостерігати, прямо з залу. Сама класнюча « Гулівер». В меню багато різних страв -супчики, салатики, морозиво, різні напої. . А дівчатка-офіціантки гарненько одягнені в фірмовий одяг, завжди з посмішкою.
Оце, да, поки писала, так захотілось в Харків, якби вдалось знайти парочку вільних осінніх деньочків і мотнуться .
де це таке открили???
Два добрых духа Джин и Тоник
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Frankinshtain, в парку Шевченко , щоб назвати точну адресу, то прийшлось покопаться в павутині ось - ул. Сумска, 35. Коли відкрили не знаю, коли вчилась то навідувались під час сесій частенько.
----- Добавлено 18 января 2011 г., 23:11:41:
Може вже й закрили, я останні років п‘ять в Харкові не була, хоча думаю що - ні
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Я в субботу был. Заказал с кумом одну большую пиццу за 60грн. У меня, конечно опыт поедания пиццы не большой, но пицца раза в два лучше от той, которую подают в Ласуне. Хотя в Журавке открыли пиццерию, и реально за такую самую пиццу я отдал всего лишь 30грн.
А где оно в Журавке? ссылку на гуглмапс плиз! Да и на "Каштан" тоже б неплохо было б ссылочку посмотреть)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
В Журавці не тільки піцца смачна, а ще й спагетті і інша італійська різнобарвна макаронщина з різними, не знаю як називаються, соусами. До речі, чула, що, там можна купувати макаронні вироби та всяку всячину і готувати вдома.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: