Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5645 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Піца (іт. pizza) — італійська національна страва, що являє собою відкритий пиріг, звичайно круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається. В піцу можуть додаватися різні інгредієнти, такі як м‘ясо, шинка, салямі, морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та ін. Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто. Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготовку для піци виготовляють руками, без допомоги скалки, завдяки чому тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах на дровах дерев місцевих порід, каштана, клена та ін.. Печі мурують з туфу (місцевої вулканічної породи). Сучасні печі виготовляють зі спеціальних сортів кераміки. Температура в печі сягає 350 °C. В печі вогонь підтримується цілодобово, за вийнятком її ремонту.
Спеціальні заклади, що спеціалізуються на приготуванні піци, називаються піцеріями. Кухар, що приготовляє піцу називається піццайоло.
Піца отримала широке розповсюдження у світі і стала інтернаціональною стравою.
Пишемо все про піцу!
romova_baba
Новачок
Номер: 1794
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 20 січня 2011 р.
Попереджень: 0
Ага, пиво с варениками - тоже самое что женкский половой орган сукавом))))) Пиццерия нужна - и это факт, только не челентано!
Вас послухати, так в Прилуках(в Україні) пиво з піццою століттями п"ють. Не раджу Вам і пива теж. Ми не нмці, чехи ... - гени не ті, тільки десяток років як пиво й піццу активно почали споживати - ще немає статистики наслідків. Подумайте, як випаде хвилинка, про гастрити, простатити.... Їжте вареники, запивайте сухим вином. Смачного!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (22 січня 2011 р., 13:54:25)
Я не можу подовгу жити з людьми. Мені необхідно трохи самотності - частинки вічності
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
[q=ho4u_pizzu] гени не ті, тільки десяток років як пиво
В музей пива во Львове вам надо, десяток років....))))
Та була я там - ну, і що? То ж Львів, а ми про Прилуки (чи Наддніпрянщину). Запитай у місцевих старперов, хто пив пиво 25 років тому. Хануріки (якщо на більше грошей не було) і люди для похмєлки (ЯКЩО ПИВО БУЛО СВІЖЕ). Бо свіже було рідко через відсутність попиту. Горілку й вино пили. І того й іншого було багато і в асортименті (за винятком часів антиалкогольної кампанії). Жінки пива взагалі не пили.
Врешті, мова йде не про особисті уподобання, то вибір кожного.
Я не можу подовгу жити з людьми. Мені необхідно трохи самотності - частинки вічності
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Скоро відкриється піццерія навпроти магазину "Квартал", біля Ласуні в підвальчику, там раніше був магазин зброї. Там стопудов буде смачна піцца )
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
уже судя по картинке цэ якесь жалке подобие! наверняка в микроволновке или в лучшем случае в электро печке робыцьця! а макдональдс в рылуках не намичяецца? думаю американци вас ремеслу лучьче научять!
мудрец
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: