Неодноразово стикалася з таким фактом. Приходиш в якусь організацію (наприклад, турагенство, інтернет-провадйер і т.ін) узнавати за їх послуги. Кажутьь, залиште телефон, ми вам перезвонимо. Уточняєш -вам точно не треба більше звонить. Кажуть, не треба. І всьо... на цьому сервіс припиняється. Ні ответа ні привета....
Вам таке знайоме? Що ви робите - самі телефонуєте чи чекаєте довго і нудно? Як правильно діяти в таких ситуаціях?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Два рази дружина замовляла маршрутку в Київ за слідуючими номерами:
097-299-43-43
0675-06-59-10
095-155-65-45
5-12-91
4-22-49
Диспетчер переплутала часи відправлення і маршрутка поїхала без неї! Ми передзвонили і у відповіть дізнались про себе багато чтого нового і які ми погані і що це наші проблеми!!!
цікаво, два (!!) раза замовляла по п‘ятьом (!!!) телефонам, а маршрутка поїхала всього один (!) раз
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
з приводу чорного списку - я підтримую! створити тему, де були б перераховані фірми, до яких не бажано звертатися - з аргументацією своєї думки, звісно!
тиждень назад звернулась в сервіс "Комп"ютерного світу" з проханням підключити новий кольоровий принтер до ноута (якихось драйверів не вистачало). обіцяли зробити до кінця дня. коли перетелефонувала - сказали, що увесь день не було світла і пообіцяли зробити завтра. таки зробили.
але коли вдома я почала друкувати, то виявилось, що чорнил в картриджах (а принтер, нагадую, новий, картриджі власноручно ставились нові і повні) лишилось відсотків на 30.
невже розраховувати на чесність і професійність - це апріорі означає бути лохом?
я вже мовчу про те, що звук в ноуті став працювати лише на колонки, а на динаміки ні.
більше ніколи не звернусь в "Комп"ютерний світ", і іншим не раджу.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: