Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5598 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Пропоную офіційно підбити підсумки і оголосити переможця. Хай CHE відзвітується перед своїм керівництвом про переконливий та беззаперечний результат Арсенія Петровича, може медаль дадуть кольору каккі "За цікавість до довіри Форумчан" і закрить все це діло к такой-то Сєнє!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
вже 21 сторінку наголосували, думаю, нічого важливого і необговореного не залишилося)))
а для обговорення Яценюка, Тимошенко, Януковича... і політики в цілому є інші теми по темі.
а то рАді, що тема "на віду" вісить і переливають тут з пустого в порожнє...
харе вже завуалірованої "неупередженої" агітації!
А що ви пропонуэте обговорювати, невже майбуття країни та те хто нею буде керувати вас не цікавить?
----- Добавлено 17 августа 2009 г., 20:32:19:
Цитата:
Пропоную офіційно підбити підсумки і оголосити переможця. Хай CHE відзвітується перед своїм керівництвом про переконливий та беззаперечний результат Арсенія Петровича, може медаль дадуть кольору каккі "За цікавість до довіри Форумчан" і закрить все це діло к такой-то Сєнє!
Підсумки підбиваються тоді коли більшість форумчан висловиться по нагальній та актуальній темі.
Дякую!
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Шановні форумчани та гості, які цікавляться цією темою!
Всі пости не по темі були видалені, а тема прибрана з Важливих!
Надалі, будь ласка, пишіть кандидата і обгрунтовуйте, чого ви віддаєте свій голос за нього. Будь яке відхилення від теми буде видалено, а форумчанин отримає попередження (5 попереджень веде до блокування екаунту)
За яценюка голосувати не буде бо в нього підборіддя похоже на дупу.
За Ющекна тоже не буду бо його обличчя гірше ніж у Фредді Крюгера (мабуть дикі бджоли покусали).
ЗА Литвина не буду бо набрид вже [censored]
За Симоненка тоже - бо комуняка.
За Гриценка не буду бо він нікто.
А Богословська з Тимошенкою вообще як [censored] за них тож не голосую.
Януковича вообще терпіти не можу. Кого забув вибачайте. Голосувать просто ні за кого, всі вони [censored]
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (17 серпня 2009 р., 22:35:26)
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Тому що маю бажання жити в країні силу якої поважають у всьому світі!
Історичні реалії такі, що поажають ті народи які мають Національну Ідею, на даний момент в Україні лише одна політична партія ВО"Свобода" сповідує принцип Ідеї Нації, як фундамент для розбудови могутньої Української Держави!
Ідея Нації є домінантною у всіх партійних програмних документах:
1.Національна Конституція проект ВО "Свобода" 2.Програма захисту українців. 3.Програма ВО "Свобода" (чинна) 4.Статут ВО "Свобода" (чинний)
Зважаючи на вище викладене, я з впевненістю можу стверджувати що ВО"СВОБОДА" єдина сила яка зробить Українця господарем на СВОїй БОгом ДАній землі!
Хто козацького Роду, голосуй за Свободу! Тягнибока в Президенти!
-----
Повідомлення редагувалося 4 разів. Останнє редагування: dragon (18 серпня 2009 р., 09:24:37)
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Хлопці зі Свободи не фальшуйте результатів опитування, бо ви нареєстрували профілів в останні дні і намагаєтеся накрутити бали своєму кандидату, цим ви спотворюєте думку форумчан та викривлюєте реальне волевиявлення активних учасників форуму! Не копіюйте негідних вчинків якими "славна" нинішня влада!!!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: CHE (19 серпня 2009 р., 19:18:57)
Покрили тут вашого кандидата от ви й викручуєтесь як можете. Готуєте почву для скасування результатів опитування? Даремно CHE... Ми ж тут не на корову граєм!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: