Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5598 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Я ж закликаю не повірити, а обрати розумом, а не сердцем
Згодна - серце тут зовсім ні до чого!
Просто, будь яка політична кампанія це таж реклама - не завжди брехня, але часто не відкрита до кінця інформація!
Тобто ми можемо підключати розум, аналізувати конкретні дії політиків і робити висновки!! Але ж проблема в тому, що ми знаємо лише про ті дії, про які нам ДОЗВОЛЯЮТЬ знати, і це стосується всіх ресурсів інформації, абсолютно всіх!! Навіть на псевдонезалежні ресурси надають ту інформацію, яку треба і ота вуаль секретності чи чого там, тільки ще більше приваблює увагу!!
Тому тут - вірити тільки у себе і в Бога!! Це Ви дуже правильно сказали
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Дивно, в цій темі, я не побачила жодного (ну .. може десь пару слів і проскочило) толкового аргумента на користь одного з вище перерахованих кандидатів.
CHE, до речі, хто очолює штаб Яценюка у Прилуках?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Просто, будь яка політична кампанія це таж реклама - не завжди брехня, але часто не відкрита до кінця інформація!
Так ви праві, але частково. Брехня вона на поверхні її й розрізняти непотрібно, ви бачете її кожного дня, це коли людина в збанкрутілій державі пропонує та обіцяє людям рай на землі і вселенську рівність, але як не прикро на минулих виборах близько 11000000 наших співвітчизників повірили в це.
Цитата:
Але ж проблема в тому, що ми знаємо лише про ті дії, про які нам ДОЗВОЛЯЮТЬ знати, і це стосується всіх ресурсів інформації, абсолютно всіх!! Навіть на псевдонезалежні ресурси надають ту інформацію, яку треба і ота вуаль секретності чи чого там, тільки ще більше приваблює увагу!!
Оце вже ні! В Україні існують тисячі різного роду ЗМІ (в одному з них працюю я), а завданням людини яка прагне отримати правдиву інформацію є порівняння та аналіз всіх вище викладених фактів, так і створюється правдива картина не лишень в Україні,а й в усіх цивілізованих демократичних країнах.
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
CHE, як ви вважаєте, повинні люди в агітпалатці знать керівника штабу в Прилуках чи ні? як на мене, да!
Чи правда, це ж прості найманці. За 20 грн. роздають те, що їм, можливо, до спини
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Оце вже ні! В Україні існують тисячі різного роду ЗМІ (в одному з них працюю я), а завданням людини яка прагне отримати правдиву інформацію є порівняння та аналіз всіх вище викладених фактів, так і створюється правдива картина не лишень в Україні,а й в усіх цивілізованих демократичних країнах.
Мені все це дуже і дуже смішно!!
Заздалегідь пробачте, ні в якому разі не хочу образити Вас, але просто Ви тут на місцевому рівні так само знаєте тільки те, що Вам дозволяють!! Інша річ, що Ви, можливо, свято вірите в те, що Вам вклали в голову і в те, що Ви робите (сама є таким оце патріотом) і це дійсно похвально!!! Але насправді на самому верху - першопричини тих чи інших дій, думок і т.д. можуть бути ох якими іншими
----- Добавлено 5 августа 2009 г., 11:43:46:
І взагалі, щось я як той політик - не виконую своїх обіцянок!!
Вже ж сказала, що більше в цій темі не писатиму, а вже постів 10 наваяла!
Тому удаляюсь!
Всім успіхів!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Squirrel (5 серпня 2009 р., 11:42:30)
CHE
Авторитет
Нагороди:
CHE, як ви вважаєте, повинні люди в агітпалатці знать керівника штабу в Прилуках чи ні? як на мене, да!
Чи правда, це ж прості найманці. За 20 грн. роздають те, що їм, можливо, до спини
Справа в тому, що всі формальності щодо реєстрації ГО "Фронт змін" в Прилуках та районі ще не пройдені і офіційно керівник ще не представлений, тим і пояснюється така поведінка наших агітаторів. А ви відразу висновки про гроші, не кваптеся вас особисто запросимо на презентацію осередку, як і всих бажаючих.
----- Добавлено 5 августа 2009 г., 12:02:31:
Цитата:
Заздалегідь пробачте, ні в якому разі не хочу образити Вас, але просто Ви тут на місцевому рівні так само знаєте тільки те, що Вам дозволяють!! Інша річ, що Ви, можливо, свято вірите в те, що Вам вклали в голову і в те, що Ви робите (сама є таким оце патріотом) і це дійсно похвально!!! Але насправді на самому верху - першопричини тих чи інших дій, думок і т.д. можуть бути ох якими іншими
Я пропоную вам для більш грунтовної розмови на цю тему зустрітися за філіжанкою кави. Ато пояснювати принципи відшліфовування інформації на форумі не можливо. Але скажу. що ваша позиція хибна і спробую довести це!
Цитата:
взагалі, щось я як той політик - не виконую своїх обіцянок!!
Вже ж сказала, що більше в цій темі не писатиму, а вже постів 10 наваяла!
Тому удаляюсь!
Всім успіхів!
Як і більшість людей вас цікавить майбутнє України і це нормально бо вам тут жити і працювати і не соромтесь своєї цікавості, адже цікавість - це чинник який спонукає до руху вперед!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Я пропоную вам для більш грунтовної розмови на цю тему зустрітися за філіжанкою кави. [/q
Цікава пропозиція
[q]Як і більшість людей вас цікавить майбутнє України і це нормально бо вам тут жити і працювати
Так і є!
Цитата:
не соромтесь своєї цікавості
З чого Ви вирішили, що я соромлюсь? Просто зазвичай не вступаю в такі дискусії, не агітую нікого, адже кожен повинен мати свою думку, просто роблю свій свідомий вибір от і все!!
CHE
Авторитет
Нагороди:
чого Ви вирішили, що я соромлюсь? Просто зазвичай не вступаю в такі дискусії, не агітую нікого, адже кожен повинен мати свою думку, просто роблю свій свідомий вибір от і все!!
А що поганого якщо ви допоможете зробити свідомий вибір ще комусь?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: