Розміщувати в темі прилуцьке домашнє відео? (Свадьби, дні народження, дитячі утреники)
2.
Не розміщувати.
3.
Мені все одно
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5717 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В темі можна розміщувати відео Прилук на YouTube, або посилання на відео, розміщені на інших відеохостингах, зняті вами самостійно або ж зняті кимось іншим (наприклад, телеканалами)
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (21 серпня 2010 р., 23:49:14)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Не, ну просто надо этого ВАСю с его колегами ихними же балончиками и отграфитюлить, а можно и куда то его вставить или ЗМК по айпишнику вычислить и сдать в органы..на органы)
----- Добавлено 28 января 2011 г., 22:08:36:
Не, ну просто надо этого ВАСю с его колегами ихними же балончиками и отграфитюлить, а можно и куда то его вставить или ЗМК по айпишнику вычислить и сдать в органы..на органы) а то бычьё уже надоело! других слов не подобрать
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
як бы я ото жив у вашом быдляцком мисти! яб личьно поймавбы таких уродов типа змк и сделавбы ёго кастратом! самый верный способ борьбы со злочинцямы! ну а вобщем мнеие! як можна в гниющей украине с гнылым народом який выбирае бандюков в призиденты жить по европейски! правильно ваш зе сказав! [censored] вам делать в европе! он прысоедениятесь до африки ! тм ваше место! так дикари хоть понялы шо пора с пальм спускацца! а вам ще на дубках у лисах жолуди жрать!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (29 січня 2011 р., 08:50:49)
мудрец
zmk
Форумчянин
Номер: 1624
З: Украина, Берлин
Зареєстрований: 14 вересня 2010 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ахахаха,насмешил...я уже писал сколько уходит на перекраску вагона...я видел не раз своими глазами,даже говорил с рабочими депо...на закраску рисунка розмером на пол вагона они тратят не больше 70 грн,и понятно не со своего кармана....отмивают только окна ростворителем ,остальное розкатуют валиком,20 рублевой половой краской...и из-за того что ми розукрасили вагон материально не страдает,охранникам и машинистам зарплату за это не снимают