Розміщувати в темі прилуцьке домашнє відео? (Свадьби, дні народження, дитячі утреники)
2.
Не розміщувати.
3.
Мені все одно
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5716 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В темі можна розміщувати відео Прилук на YouTube, або посилання на відео, розміщені на інших відеохостингах, зняті вами самостійно або ж зняті кимось іншим (наприклад, телеканалами)
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (21 серпня 2010 р., 23:49:14)
Lesya
Постоялець
Номер: 1153
Зареєстрований: 7 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Holliday, повір мені, я знаю, яким чином ці матеріали з‘явилися в ефірі. Якби тут йшлася мова про щось "матеріЯльне", то я, скоріш за все, й словом би не обмовилася
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
Holliday,тьотя, не дам я тобі ковбаси, бо не здатна ти робити шось задаром А тобі то не обов‘язково до відома брати, звідки й що я знаю.
Чи тебе просто жаба давить, що показали сюжет про тімівців, а не про тебе? ))
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Lesya, та нічого ти ще не знаєш у цьому житті. Ти ще дуже зелена ... Так що й ковбаса, мабуть, у тебе з‘явиться не скоро ... А стосовно моєї скромної персони... хм, не повіриш, але я боюся відеокамери. А відтак і не претендую на героїню майбутнього відеосюжету
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Holliday, то ти зеленієш. Правда, не знаю, чи від злості, чи від заздрості А якшо камери боїшся, то вже вибачай. Вона не кусається і по морді дать не може. Та й у відповідь нічого не скаже... Потрібно людей боятись, а не камери.
І якщо тобі подобається роль старої тьоткі, то будь ласка. Я ж ніколи на ькау роль не зазіхала - мені добре і в свої ...надцять. І знаю я рівно стільки, скільки потребую в цьому на даний момент.