Розміщувати в темі прилуцьке домашнє відео? (Свадьби, дні народження, дитячі утреники)
2.
Не розміщувати.
3.
Мені все одно
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5583 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
В темі можна розміщувати відео Прилук на YouTube, або посилання на відео, розміщені на інших відеохостингах, зняті вами самостійно або ж зняті кимось іншим (наприклад, телеканалами)
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (21 серпня 2010 р., 23:49:14)
limon
Форумчянин
Номер: 1309
Зареєстрований: 26 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Qwerty, Римський салют — жест, який у Стародавньому Римі використовувався клієнтами як вітання та побажання здоров‘я своєму патрону (існує версія, що спочатку цим жестом вказували на пагорб, на якому розташовувався храм бога здоров‘я), пізніше, коли імператор став «патроном всіх римлян» — для вітання імператора.
Його часто плутають із нацистським вітанням, оскільки воно було запозичене з Італії, де використовувалося як вітання фашистів та називалося римським салютом. Втім у римському вітанні рука йде до вітального жесту від серця, у той час як у нацистському воно йде одразу від землі. У нацистському вітанні поєдналися елементи історичного староримського салюту та урочистий жест християн.
Qwerty, Римський салют — жест, який у Стародавньому Римі використовувався клієнтами як вітання та побажання здоров‘я своєму патрону (існує версія, що спочатку цим жестом вказували на пагорб, на якому розташовувався храм бога здоров‘я), пізніше, коли імператор став «патроном всіх римлян» — для вітання імператора.
Його часто плутають із нацистським вітанням, оскільки воно було запозичене з Італії, де використовувалося як вітання фашистів та називалося римським салютом. Втім у римському вітанні рука йде до вітального жесту від серця, у той час як у нацистському воно йде одразу від землі. У нацистському вітанні поєдналися елементи історичного староримського салюту та урочистий жест християн.
Qwerty, ну це тіпа як сказать шо чого ти в носі ковиряєсся точно так же як і фашисти ковирялися
Это если сказать, не путайте тёплое и мягкое. И причём здесь ковыряние в носу к приветствию фашистов? У меня впечатление что люди не думают, о том что делают и это печально.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
мэрчык сколько ты будешь людям врать и выкручиваться.мэрчик будь человеком уйди.ты же все взял для себя что хотел или все мало....когда же ты наешься......