CHE, запам‘яталося! Та ярмарка була гарна - і концерт і самі експозиції.
Helen, я ярмарки не организовываю и где ты там видела хоть какую то организацию,и в чем конкретно(чтото эксклюзивное)? В Сороченцах например оживляют ауру ярмарки времен гоголевских персонажей.
Цитата:
А перш ніж щось критикувати, скажи що ти зробив, чи твоя організація.
Тебя мои професиональные достижения интересуют или как?
----- Добавлено 20 сентября 2009 г., 21:48:54:
Цитата:
CHE, слухай, ось ти такий вумний... а ти давай конкретно запропонуй щось, щоб ярмарка була цікава. Дак я готова спорити, що ти нічого цікавого і не напишеш!
Так здесь далеко даже ходить не надо, вот совсем эти люди не задействуют культурное наследие Прилук, впечетление такое что перенеси эту ярмарку в Нежин или в Варву например, никто бы и не заметил что она Прилукская!
Hasta la Victoria Siempre
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, я ярмарки не организовываю и где ты там видела хоть какую то организацию
а якби ти САМ КОНКРЕТНО хоч щось організував, дак ти б тут так не умнічав, бо простіше піддати критиці, ніж знайти шляхи покращення! Ось уже 2 сторінку ти ллєш воду!
Цитата:
Тебя мои професиональные достижения интересуют или как?
та ні... не треба... тут вже і так все всім ясно
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
CHE, з Ваших слов, выплывает то, что вообще ничего не надо проводить в нашем городе, и не надо приравнивать всех под одну черту. Были прекрасные, запоминающиеся ярмарки, приглашены разные коллективы, проведены различные конкурсы, и людям было интересно и все ждали этого праздника, потому что не у всех есть возможность поехать на Сорочинский!!!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Так здесь далеко даже ходить не надо, вот совсем эти люди не задействуют культурное наследие Прилук, впечетление такое что перенеси эту ярмарку в Нежин или в Варву например, никто бы и не заметил что она Прилукская!
а отут згодна!
та і яка у нас ярмарка? підприємці і базарники міска кожен рік забивають собі місце і торгують тим самим + приїзжають базарники і підприємці (одні і ті ж) з недалеких міст і сел...
місцева влада за місце отримує містовий збір, поповнює бюджет, який особо не постраждав, бо завжди був Коптєв..
виставка завжди організовувалась за рахунок шкіл, бюджетних установ на їх ентузіазьмі, подєлках і коштах..
(можу навіть зараз сказати, де хто буде: де виставка техніки, де общєпіт, де торгаші, де торгівля рибою, де сортовою картоплею і т.д., і т.п.)
ярмарка, на мою думку, потребує суттєвих змін, якщо не в самій ярмарці як торговлі (все ж таки поповнювать місцевий бюджет не завадить), то хоча б у її культурній і виставочній частині.. як це зробить - не знаю, я на це не вчилася, а в місцевих органах є цілі відділи, які займаються всякими заходами
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Нагороди:
а в місцевих органах є цілі відділи, які займаються всякими заходами
Вот в этом то и беда, что целые отделы бюрократов подменяют собой реальный процес поиска свежих идей, и коликчество здесь никогда не перерсастет в какчество.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (20 вересня 2009 р., 23:39:00)
Hasta la Victoria Siempre
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
Будь-який ярмарок - це добра нагода побачитись-поспілкуватись із приємними людьми, купити якусь милу дрібничку, переконатися, що не "міліє земля талантами"... І-випити (такий вже наш менталітет) сто грам...соку ! За удачу... Ми ж не зануди? Цим і порятуємось від сірості цьогорічного ярмарку у Прилуках, який пройде препаскудно. Чому? Інтуїція підказує . P.S. У суботу пан Коптєв "засвітився" на святкуванні Дня району у Івківцях [q][/q]
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
цьогорічного ярмарку у Прилуках, який пройде препаскудно. Чому? Інтуїція
підказує..........
У суботу пан Коптєв "засвітився" на святкуванні Дня району у Івківцях
А мені ото підказує інтуіція що у Івківцях початок і можливе ще більше розширення сфери впливу пана Коптєва і на район. Таким чином Прилукам мабуть менше перепаде.
Це побічно вже підтверджує і майбутня ярмарка що пройде 26 вересня 2009 року.