porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
считаю, что из сайта сделали октябрятско,пионерскую галимую газетёнку! всё меньше сторожил, и всё больше пионеров,при которых нельзя выразить ни мнеие,ни высказать точьку зрения, детские конкурсы и детские темы на форуме меня родражают! становится не интересно,и скучьно! щитаю, что форум начинает исчерпыаветь интерес у тех ,кто его создавал!
прошу поддержать сторожил,и высказать свою точьку зрения!
там где должно быть о прилуках, о городе как в тковом, о его бывших и нынешних жителях, а не о всяких конкурсах фотграфий о желтом и о крсном, да и опрочих ненужных, конкурсах для деток! кто за поронграфифию или против!
на встечах к сожалению не бываю! но щитаю, что точьку зрения имею!! долой пионерские замашки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!дедушка ленин умер, и его галимые идейки вместе с ним!
мудрец
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Оце тут я с Леной згодна.....Але, в принципі, він висказався з приводу того, що йому тут не цікаво-зрозуміло.
porosytenkokoly, но з іншого боку каждий створюе свій досуг (і тут в тому числі) сам. Ти ж раньше спілкувався тут с Леной і іншими, нормально ж було? А то шо пропав інтерес-це ж таке
Може скучно, бо поругаться ні з ким не можеш, он як ECSTASY? Дак в чом проблема-друг з другом зведіться....
Цитата ECSTASY:
Зараз, як казала лена, сижу- читаю шо тут новеньки балакають, мені не інтересно!
Ну це ж таке, у мене те саме, но не будем же ми виганять отсюда молодеж....ми такіми самими були
Ех, молодеж на пяткі наступае
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
считаю, что из сайта сделали октябрятско,пионерскую галимую газетёнку!
а мені здається, що з даного сайту зробили і продовжують робити такий собі особисту блог-галерею - серед фото все більше "я на морі", "я і друзі", "я і родичі", "я і звірі", "я і рослини", я, я, я...
porosytenkokoly, на мою думку, ти використовуєш даний сайт тільки для того, щоб показати себе і свою родину в фото і відео своїм родичам і знайомим, а твої друзі - для того, щоб показати себе і свою родину тобі... хто тобі винуватий, що ти не використовуєш всі можливості форуму і сайту?
Все те саме можна робити на тих самих Мой мір (мейл.ру), Однокласніках, Вконтакті, ЖЖ, майлайвпейдж і подібних соціальних мережах.
а "молоді", нові користувачі тут досить цікаві, жваві, веселі, з ними також можна спілкуватися, що я і роблю
щодо конкурсів - діло добровольне, як приймати участь, так і запропонувати свій
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
"Старички" ... "Молоді" ... не варто навіть заглиблюватись в цю термінологію, бо вона жодною мірою не відповідає реаліям.
В реальності ж, кожен з нас знаходить в цьому сайті щось невловимо своє, хто в темах, хто в міні-чаті, хто в галереях ... Хтось пише під анонімом, хтось логіниться, хтось взагалі наблюдає і кожен з нас має своє право на особисте бачення участі в житті сайту.
Головне, що існує і розвивається цей неймовірно цікавий ресурс, де можна відійти від життєвих стереотипів та дати волю творчій самореалізації для когось, а для іншого може просто фотки глянуть та в чаті тусонуть! Право кожного - хто заборонить?
І навпаки чи варто зважати на тих, хто втратив цікавість до сайту... Життя триває, прийдуть нові, повернуться старі, не має стабільності в цьому світі: "Ничто не вечно под Луной!".
На даний момент priluki.info найбільш підходить під моє уявлення інформаційно-розважального сайту, тому й залишаюся тут і впевнений в тому, що маючи таку сильну, своїм творчим потенціалом, команду яку має наш сайт, найблищим часом конкуренції в Прилуках сайту не передбачається.
Тому не варто розмовляти про "старість" сайту всі ми тут молоді, сайт живе разом з нами, ми живемо в ньому і це чудово, бо життя це всого-навсього мить в плині часу!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
На даний момент priluki.info найбільш підходить під моє уявлення інформаційно-розважального сайту, тому й залишаюся тут і впевнений в тому, що маючи таку сильну, своїм творчим потенціалом, команду яку має наш сайт, найблищим часом конкуренції в Прилуках сайту не передбачається.
Тому не варто розмовляти про "старість" сайту всі ми тут молоді, сайт живе разом з нами, ми живемо в ньому і це чудово, бо життя це всого-навсього мить в плині часу!
dragon, пречудово сказано!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
впевнений в тому, що маючи таку сильну, своїм творчим потенціалом, команду яку має наш сайт, найблищим часом конкуренції в Прилуках сайту не передбачається.