Чому сайт російською мовою? Сподіваюся, він буде і українською? Давайте не будемо цуратися своєї рідної мови. Російська мова красива, але чому ми завжди підлаштовуємося під росіян? Ми в себе на Батьківщині. А кому треба, той зайде на рос. варіант сайту.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата Emigrant:Хай буде як е,не ламайте сайт и голову.
так и так останеться
По-моему действительно, лучше оставить всё как есть. Я думаю, каждый понимает русский язык... Тем более мало кто пишет чисто на русском или на украинском языке. Так что разници большой нет
vbrjkf
Форумчянин
Номер: 103
З: , Прилуки
Зареєстрований: 12 травня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
OLEX,
Півтора року йдуть розмови про двомовність інтерфейсу сайту!!!!!!!!
А прилуцький суржик - це взагалі потворне відображення всієї нашої молодої країни(зневага до всіх мов одразу).
OLEX, може тобі грошима допомогти, щоб ти перестав годувати нас обіцянками?Вже якось осилимо громадою....
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
- Олекс напевно не казва, коли він це зробить
- як мені здається, це не так вже і просто зробити, тим більше враховуючи що в ОЛекса є своя основна робота і купа наших прохань (ну не розірватися ж йому)
а щодо цього:
Цитата:
OLEX, може тобі грошима допомогти, щоб ти перестав годувати нас обіцянками?Вже якось осилимо громадою....
гроші треба будуть на оплату хостингу для цього сайту, так що тоді можеш чимось допомогти (але це вже зовсім інша тема)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
OLEX,
А може я запрошу людинку з Києва,і вона нам все переробить, як треба?За мій кошт, звичайно...
Я розумію так,що в тебе руки до цього діла не доходять.
Ти не проти будеш?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: