Чому сайт російською мовою? Сподіваюся, він буде і українською? Давайте не будемо цуратися своєї рідної мови. Російська мова красива, але чому ми завжди підлаштовуємося під росіян? Ми в себе на Батьківщині. А кому треба, той зайде на рос. варіант сайту.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Crok, мне глубоко на...рать что запрещали обкомы, горисполкомы (это их внутренние разборки), я говорю об обычных людях. В начале 90х вся Украина говорила на родном украинском (магазины, рынки, рестораны, и т.д.), я даже некоторых слов не понимал (хотя до совершеннолетия прожил, да и проучился в Прилуках). Что изменилось в средине 90х ??? Я думаю уже никаких указов и распоряжений небыло .
А вот молодые на чём и ком они только не говорят. От определённой группы всё разрастаецца со скоростью снежного кома .
Да..., буквоедство в различных руководящих гос структурах всегда приветствовалось (даже законов не требуется издавать).
Вот на счёт данного сайта я полагаюсь на здравое мышление администратора, а не на позывы .
crok, Саня повністю згоден із тобою. Потрібно поважати ту країну де ти живеш. І вимагати двомовність (бред) хай двомовність вимагають в Росії якшо хочуть! Бо дозволь одним балакати по Руські так і татари піднімуться будуть вимагати ще й їхню вчити (ЦЕ Дідько знає шо)
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Шовінізм (фр. chauvіnіsme, в англ. версії — джингоїзм) — найодіозніша форма націоналізму, пропагування національної винятковості, протиставлення інтересів однієї нації інтересам іншої нації, поширення ідей національної переваги, розпалювання національної ворожнечі й ненависті.
Саня - МОЛОДЕЦЬ!!! Я поняв, про яку нацiю йде мова! Розпалювання нацiональной ненавiстi..., пропагування національної винятковості... так i есть. Все сходиться!!!
----- Добавлено 22 мая 2008 г., 18:15:13:
Цитата UT3RJ (гость):
... так і татари піднімуться будуть вимагати ще й їхню вчити (ЦЕ Дідько знає шо)
А типа татари мовчать... Ти коли последний раз з кримчанами балакав?
Подожди... ще буде. Не токо вимагатимуть...
А МОЖЕ БУДЕМ НА ХВОРУМI БАЛАКАТЬ НА ФРАНЦУЗСЬКИЙ МОВI? (как вариант). Он Мишко нас научить. Чи шо?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (22 травня 2008 р., 18:10:25)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: