Опитування: ' Снести памятник террористу с центральной площади ( кто за то, чтобы убрать эту сволочь с площади и поставить памятник, ну.. хотя бы Шевченко, например)'
да давно уже пора убрать этого убийцу и диктатора!
2.
мне безразлично есть он или нет!
3.
несмотря на то что тварь уничтожила кучу невинного народа, я его всёрано боготворю
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 24 липня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6330 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
итак! интересно мнение прилучан как они относятся ктому, что терорист ленин досих пор стоит на центральной площадигорода (памятник )да ещо и дрочит у всех на глазах! лично я (коля поросятенко) приравниваю его к гитляру бенладену, сталину итд! даже садам хусейн отдыхает по сравнению сним!
уже почти во всех городах бывшего совка поснимали этого дибила, зато в прилуках ему досих пор честь и память!
если помните фильм в начале 90х был про кооперативный туалет, так вот нормальные люди уже почти 20ть лет назад как забыли и сняли диктатора!
предлагаю вынести этот вопрос на повестку дня в мерии !
живбы я в прылуках, ужеб давно взорвавбы цю суку!
----- Добавлено 24 июля 2007 г., 20:13:44:
ну так хто голосуе чи дэ!?
мудрец
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Давайте рядом с Леніним ще Крупску поставим, теж історія!
Взагалі, доцільніше було б хоч би того самого Грушевського поставити-той хоч перший президент незалежної України, а Ленін хто?
я тоже так считаю
CHE, а Вы спросите людей того времени, рожденных и живших при Ленине, как им было, а потом утверждайте что Ленин достойный того места!!!
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
CHE, а Вы спросите людей того времени, рожденных и живших при Ленине, как им было, а потом утверждайте что Ленин достойный того места!!!
Так иных уж нет, а те далече. Нету в живых свидетелей ленинской эпохи, вот и приходится черпать знания из книг,справочников,статистической информации дабы разобраться во всем.вам советую делать тоже!
Цитата:
А ху із Ленін?
А про политику украенизации может слыхали чтото?
Это было именно при Ленине.
Hasta la Victoria Siempre
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
ЛЮДИ САЖІТь БУДЛАСКА ШО ВАМ ПОГАНОГО ЗРОБИВ , ТОЙ ПАМ*ЯТНИК ???? непонімаю нафіг його зносить шо він вам лічно поганого зробив ??? і тікі не надо розказувать про те як він він людей знищував !!!! про те шо засилав там когось в сибір !!! і т.д
це тема для бендеровців
-----
Добавлено 7 сентября 2009 г., 21:04:43:
angelok, і скажіть шо ви розумні люди після цьго
-----
Добавлено 7 сентября 2009 г., 21:06:12:
Sterva, ленин стояв, стоїть, і буде стоять на центральній площаді
----- Добавлено 7 сентября 2009 г., 21:07:21:
ДА
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIOSHA (7 вересня 2009 р., 21:06:55)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
ЛЮДИ САЖІТь БУДЛАСКА ШО ВАМ ПОГАНОГО ЗРОБИВ , ТОЙ ПАМ*ЯТНИК ???? непонімаю нафіг його зносить шо він вам лічно поганого зробив ??? і тікі не надо розказувать про те як він він людей знищував !!!! про те шо засилав там когось в сибір !!! і т.д
Да нічого мені особисто поганого він не зробив...хорошого теж....Я просто не розумію, що харошого він, як особистість та історичний персонаж, зробив для історії, особливо для історії України....щоб стояти на центральній площі українських міст! Можна знайти героя, який би більше заслужував на увагу!
Leonzo
Новачок
Номер: 1149
З: Израиль, Хайфа
Зареєстрований: 5 вересня 2009 р.
То, что памятники Ленину до сих пор стоят , говорит о том , что те , от кого зависит принятие
решения , надеются (или боятся) , что "Ленинцы" вновь захватят власть . Ничем иным я не
могу себе объяснить , почему на площадях стоят памятники первому врагу Украины .
Пишу, что думаю.
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Цитата:CHE, а Вы спросите людей того времени, рожденных и живших при Ленине, как им было, а потом утверждайте что Ленин достойный того места!!!
Так иных уж нет, а те далече. Нету в живых свидетелей ленинской эпохи, вот и приходится черпать знания из книг,справочников,статистической информации дабы разобраться во всем.вам советую делать тоже!
Дуже просто - моя покійна бабуся була дуже старенькою, коли померла, вона і війну пройшла і багато чого бачила - і боготворила Леніна і комцністичну партію.
Але от коли мій батько почав сперечатись з того приводу і навів приклад голодомору. В той час наша сім"я від нього не постраждала тільки завдяки тому, що мій прадідусь при царі (якого дак ненависно зкидали з престолу) зміг заробити багато грошей та золото, і після вашого коханого Леніна все те обмінювалось на шматочок хліба!! І скажіть кому і при якому режимі і правлінні було краще???
Але до неї навіть після таких очевидних прикладів мало що дошло...
Так шо уберіть отого Леніна да і все.. дійсно давайте трохи українську історію піднімать
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
зміг заробити багато грошей та золото, і після вашого коханого Леніна все те обмінювалось на шматочок хліба!!
Вот видете не все во время революции экспроприировали! И пожалуйста более коректно относитесь к цифрам и историческим фактам, голод 33 -34 годов был организован Сталинским режимом.
Цитата:
і боготворила Леніна і комцністичну партію
Не надо никого боготворить, нужно анализировать и делать выводы на основании фактов и документов, не будет лишним и сопоставить ту эпоху и нынешние времена!