Опитування: ' Снести памятник террористу с центральной площади ( кто за то, чтобы убрать эту сволочь с площади и поставить памятник, ну.. хотя бы Шевченко, например)'
да давно уже пора убрать этого убийцу и диктатора!
2.
мне безразлично есть он или нет!
3.
несмотря на то что тварь уничтожила кучу невинного народа, я его всёрано боготворю
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 24 липня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6330 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
итак! интересно мнение прилучан как они относятся ктому, что терорист ленин досих пор стоит на центральной площадигорода (памятник )да ещо и дрочит у всех на глазах! лично я (коля поросятенко) приравниваю его к гитляру бенладену, сталину итд! даже садам хусейн отдыхает по сравнению сним!
уже почти во всех городах бывшего совка поснимали этого дибила, зато в прилуках ему досих пор честь и память!
если помните фильм в начале 90х был про кооперативный туалет, так вот нормальные люди уже почти 20ть лет назад как забыли и сняли диктатора!
предлагаю вынести этот вопрос на повестку дня в мерии !
живбы я в прылуках, ужеб давно взорвавбы цю суку!
----- Добавлено 24 июля 2007 г., 20:13:44:
ну так хто голосуе чи дэ!?
мудрец
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
нічого.. наші діти розсудять цю історію з цим дядьком, як я писала раніше - більшість з них навіть не знає що воно таке - царь чи просто мертвий дядько з кепкою, бо зараз по-іншому промивають мізки..
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Згідна з тим, що історія є історія, хоча наразі одну і ту ж саму історію кожен читає по різному. Але пам"ятник треба прибрати і зробити це вже давно, хоча б з естетитчних причин, бо на майбутній новій площі з новим дизайном ото одоробло зовсім ні до чого!!
По друге - у мене ще мабуть образа на всі тірежими ще з часів піонерів - тому що це як треба запудрити було всім мізки, щоб діти грайчись підсвідомо говорили одн одному: кажи правду, бо як як збреше, знач Леніна обманеш" А ми ж так говорили...
Зараз, у дорослому житті я дуже не люблю, коли мені нав"язують якісь думки.. і неприємно, що колись, за часів того ж Леніна.. нам не дозволялось взагалі мати власної думки!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Squirrel (7 вересня 2009 р., 09:54:01)
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
а Ніколаша - визнаний церквою святим (ніхто їх не просив, замітьте)!
Российская православная церковь - есть частью российского бюрократического государства,а попы там не что иноэ как чиновники, хуже того офицэры в рясах.
И даже помнится что некотрые попы не так давно даже иконы с изображением Сталина в храмы заносили.
Здесь я высказываю исключительно свою точку зрения и привожу исключительно исторические факты.
А вот еще, вы не забыли прозвище Николаши? Народ нарек его неиначе как - кровавый.
----- Добавлено 7 сентября 2009 г., 09:58:22:
Цитата:
за часів того ж Леніна.. нам не дозволялось взагалі мати власної думки!!
Squirrel, это ж с кем такое было во времена Ленина? С Буниным? С Бердяевым? С академиком Павловым? Которые живя в Совецкой России в своих коментария и произведениях поливали советы?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (7 вересня 2009 р., 09:53:55)
Hasta la Victoria Siempre
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди:
Российская православная церковь - есть частью российского бюрократического государства,а попы там не что иноэ как чиновники, хуже того офицэры в рясах.
А хіба десь ситуація інша? Для більшості духовникив - це все просто їх робота чи бізнес і не більше. А справжні віруючі люди є всюди - і в нас і в Росії і будь де!!
CHE
Авторитет
Нагороди:
А хіба десь ситуація інша? Для більшості духовникив - це все просто їх робота чи бізнес і не більше. А справжні віруючі люди є всюди - і в нас і в Росії і будь де!!
Squirrel, У метрополита Филипа, у Бориса и Глеба,у Серафима Саровского и Сергия Радонежского было по иному но было давно, а относительно нынешних попов 100% поддерживаю!!!
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди:
Squirrel, это ж с кем такое было во времена Ленина? С Буниным? С Бердяевым? С академиком Павловым? Которые живя в Совецкой России в своих коментария и произведениях поливали советы?
Так а я ж про те, що отих вольнодумців, бач як легко ти на пальцях перелічив? Бо їх було 3 десятки, грубо кажучі. А всі інші? А 80% насого населення - це загальна маса, якій було нав"язано якусь примарну ідею!
От візьми, наприклад, когось із своїх предків, дідуся, чи там ще кого - в що він вірив, за що боровся?? да даю 95% гарантії що за те, за що і всі інші
а чому так було? Бо нас обмежували в інформації, карали за найменший дотик, до так званого "гнилого капіталізма", розумних людей називали - вшивою інтелігенцією, чи не так??
Так що були ми всі зашорені і навіяні по повній програмі... А Ленін і його команда тим часом переслідували мабуть якісь зовсім інші цілі.. хоча в принципі і зараз наші політики роблять теж саме... але просто знаєм ми і ноді більше і не завжди дозволяєм вводити себе в оману
А про радянський союз я взагалі говорити не хочу
CHE
Авторитет
Нагороди:
От візьми, наприклад, когось із своїх предків, дідуся, чи там ще кого - в що він вірив, за що боровся?? да даю 95% гарантії що за те, за що і всі інші
Они не токо верили, они видели мощную страну строительство Днепрогеса индустриализацию экономики, рождение сильной страны. Страна развивалась молниеносными темпами, вот в нашей стране за 18 лет независимости мы не видим и йоты того рывка.
Цитата:
а чому так було? Бо нас обмежували в інформації, карали за найменший дотик, до так званого "гнилого капіталізма", розумних людей називали - вшивою інтелігенцією, чи не так??
Тогда была четкая информационная политика, с цензурой и пропагандой, но она была. А наведите страну где граждан не огораничивают в информации в общедоступных сми?
И приведите пример сильной страны которую построили представители рефлексируещей интелегенции?
Цитата:
А Ленін і його команда тим часом переслідували мабуть якісь зовсім інші цілі..
Какие цели преследовал Ленин если не секрет?
Может украсть завод?
Или раздеребанить бюджет?
Уничтожить армию?
Украсть миллиард?
Цитата:
хоча в принципі і зараз наші політики роблять теж саме
Тоже что и Ленин делают? Примеры пожалуйста сходства?
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Нагороди:
СНЕ, вопрос: а ти оце правда дійсно підтримуєш оці ідеї марксизма-ленінізма, вважаєш що, як кажуть, при союзі жилось краще і т.д. чи оце просто споришся із спортивного інтересу?
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Нагороди: