Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 січня 2011 р.
Дійсний 60 днів.
Пройшло 5058 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
самое смешное что по крайней мере тех кого я знаю, и играют всие чудо от армии откосили . Игра прикольная но как говорил современник [censored] дорогая.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (16 січня 2011 р., 18:25:17)
Ineter
Новачок
Номер: 1790
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 16 січня 2011 р.
Попереджень: 0
самое смешное что по крайней мере тех кого я знаю, и играют всие чудо от армии откосили . Игра прикольная но как говорил современник [censored] дорогая.
Спасибо КЭП, но если не обратил внимания то я писал о тех кого я знаю, а не о всех в целом.
У Прилуках вже був клуб любителів пейнтболу "Кентавр". Навіть на Замості на автодромі грали... Але... де вони зараз? чи все ще існує той клуб? хто-зна, але останнім часом про нього нічого не чутно. От так і страйкбол...
Ineter
Новачок
2 Inter
если нужны стволы или шары, дай знать.
могу предложить Tippmann и многое другое
з приводу приводів АКС 74 есть та який у нього вихлоп на виході????
-----
Добавлено 19 января 2011 г., 16:40:44:
Цитата Аноним (гость):
У Прилуках вже був клуб любителів пейнтболу "Кентавр". Навіть на Замості на автодромі грали... Але... де вони зараз? чи все ще існує той клуб? хто-зна, але останнім часом про нього нічого не чутно. От так і страйкбол...
Уви але ти не правий та не знаеш що таке страйкбол мабуть!!!! Це гра в яку грають не тільки на місцевому маштабі та на закритій тереторії це гра симулюе повний розмах справжніх боїв починаючи від ВВВ і закінчуючи сучасними гарячими точками. Організатори таких ігор є відставні офіцер силових структур України! Та й розмах однієї гри від декількох годин до декількох діб та зпреближеними до справжніх бойовими завданнями!!!
Відео матеріал
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Ineter (19 січня 2011 р., 16:59:17)
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Ineter, Я ЧУДОВО ЗНАЮ, що таке страйкбол! Повір, шановний...
Тому:
— амуніція для страйкболу коштує в рази дорожче пейнтбольної! Але якщо у Прилуках не закріпився навіть відносно дешевий пейнтбол, то що вже казати про все, що дорожче коштує?!!!
Улавліваєш мисль?!
— якшо комусь там мало довелося награтися у войнушкі у дитинстві і дуже хочеться повикабелюватись уявляючи себе грізним рембо - пряма дорога до армії! Стосовно дійсно армійських навичок - нічого не отримаєте, це я вам гарантую, бо такого не давала армія навіть при союзі! А от уявити себе грізним рембо серед подібних хлопчиків, стикнутися із тією ж дєдовщіной - оце буде вдосталь! І виконання завдань, наближених до повного маразму, теж вистачатиме! Та... зараз це й ненадовго - не встиг злякатися, а ти вже - дємбєль!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Ineter
Новачок
Crok
Ти звичайно і старожил та знаеш що таке страй але ти мабуть ним не займався, та й якщо займався то мабуть на першій ж грі тебе освятили в маклауди та побили!!!! Але ти правий що в армії [censored] як пе гарно та нічого не навчать та за рік страйкбола можна навчитись більше ніж наші доблесні АЛЬФА та БЕРКУТ!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (3 лютого 2011 р., 02:52:02)
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
та за рік страйкбола можна навчитись більше ніж наші доблесні АЛЬФА та БЕРКУТ!!!
дуже сумніваюсь...
а от в пейнт бол чі страйкбос с радістю зіграв би... Ineter, якушо не помиляюсь зброя для страйкбола продається і у нас в прилуках... !!! магазин "зброя" (чі шось таке ) біля спотикача
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (3 лютого 2011 р., 21:15:46)