Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 січня 2011 р.
Дійсний 60 днів.
Пройшло 5058 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
шановні, всіх постів не прочитав кажу одразу...
Дочитав тільки до скепсиса Крока - надалі здали нерви)
Але! я не знаю хто такий Інтер, але я їздив на гру в бровари. Скажу так - то бомба!!! Вартість взносу на один день гри - 50 грн, пачка кульок (при нормальній грі вистачить на день) - 34грн., Прокат на день спорядження зі зброєю - близько 150-200 грн, гранати по 5 грн... Що ще? А! Дорога. То ще 90 грн.
То я до чого? я до того що меня уже якщо чесно по барабану буде в прилуках клуб ілі виявиться що занадто дорого... Я грати буду - чого і вам раджу!!!
А порівнювати пейнтболл і страйк болл це теж саме що порівнювати мапед з гоночним байком))))
Nik_Odin, Задум добрий але враховуючи вкладання коштів для гри в розмірі не меньше ніж 600$, то це лише можуть фани,та й грати потрібно командою.Ато я к мух постриляють.Ну якщо не МсЛауд
Ineter
Новачок
Номер: 1790
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 16 січня 2011 р.
Попереджень: 0
а от в пейнт бол чі страйкбос с радістю зіграв би... Ineter, якушо не помиляюсь зброя для страйкбола продається і у нас в прилуках... !!! магазин "зброя" (чі шось таке ) біля спотикача
Так продается, але вона не дуже... Краще купити якусь дорощу ніж там! В зброї десь біля 400грн а нормальна зброя коштуе біля 1000-1500грн вона хоч і дорогша та всеж краща в використанні та модернізації! А таке як в Зброї можу підкинути за 300 якщо хочеш попробувати. Та всеж не совітую так ГЕ купляти!!!
-----
Добавлено 4 марта 2011 г., 08:31:22:
Цитата Nik_Odin:
шановні, всіх постів не прочитав кажу одразу...
Дочитав тільки до скепсиса Крока - надалі здали нерви)
Але! я не знаю хто такий Інтер, але я їздив на гру в бровари. Скажу так - то бомба!!! Вартість взносу на один день гри - 50 грн, пачка кульок (при нормальній грі вистачить на день) - 34грн., Прокат на день спорядження зі зброєю - близько 150-200 грн, гранати по 5 грн... Що ще? А! Дорога. То ще 90 грн.
То я до чого? я до того що меня уже якщо чесно по барабану буде в прилуках клуб ілі виявиться що занадто дорого... Я грати буду - чого і вам раджу!!!
А порівнювати пейнтболл і страйк болл це теж саме що порівнювати мапед з гоночним байком))))
-----
Добавлено 2 марта 2011 г., 12:20:15:
Інтер - ти часом не Андрей?)
Ну і як там Контра пройшла??? Звічайно я. А я не зміг поїхаті маломало попав в лікарню в той вечір!
-----
Добавлено 4 марта 2011 г., 08:40:10:
Цитата Helen:
а мені оце цікаво... хоч одна команда у нас в Прилуках зібралася і зіграла? Чи який смисл оцих всіх тем?
Народ команда Є!!! Але невелика! Тож ми збераємось знайти в Прилуках полігон та запросити Серезні команди хча б сто чоловіт та показати що воно таке але трохи блище до середини весни коли буде тепліше та розтане сніг. Бо грати в багнюці не вихід!!!
-----
Добавлено 4 марта 2011 г., 08:43:46:
Та й команду запрошую всіх бажаючих! Для цего требе Спочатку форма: або дубок або чернуха бажано типу "Титан"але не принципово. Взуття " Берци". З покупкою зброї допоможимо
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (4 березня 2011 р., 12:22:22)
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
а мені оце цікаво... хоч одна команда у нас в Прилуках зібралася і зіграла? Чи який смисл оцих всіх тем?
Ну тут больше половина тем без смысла, а тут люди хотят найти единомышленников, довольно интересная тема, хотел в Александрии попасть, но чет времени нет(((
Dee
Форумчянин
Номер: 214
З: Украина, Прилуки&Киев
Зареєстрований: 31 липня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Народ команда Є!!! Але невелика! Тож ми збераємось знайти в Прилуках полігон та запросити Серезні команди хча б сто чоловіт та показати що воно таке але трохи блище до середини весни коли буде тепліше та розтане сніг. Бо грати в багнюці не вихід!!!
Напевно це буде не просто зробити.Побажаю Вам снаги та вдачі.
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди: