Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 січня 2011 р.
Дійсний 60 днів.
Пройшло 5058 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Так продается але вона дуже слаба!!! Для нормальної гри її не достатне! Це так дітям погратись!!!
Нормальна зброя коштуе 1000-2000грн А у нас в магазині "Зброя" фуфло за 350-400 грн. Та ще багато в чому між тим щот там продають та нормальною зброєю для початку це швидкість в м"Зброя" 60 м/с а нормальна зброя як мінімум 100 м/с різниця начебко і не велика та ось калькулятор подивись сам
тут ще різна вага нормальна гвинтівка для страйку важить так само як і її справжній бойовий прототип а у нас всього ли М4А1 важить 1,5кг та коли справжній важить 3-3.5кг... це теж грае велику різницю!!!! тобко краще купити в інет магазині.
Доречі якщо тебе цікавить страйк та ти маєш намір зайнятись ним серйозно та надовго пиши в пм біль детально розповім про весь принцип гри та де купити вигодно автомат і т.д і т.п!!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Страйкбол не дешева річ... але купивши обладнання і привід, з часом потрібні будуть лишке кульки.... А вони не такі уже й дорогі.
Хотілося б додати, що сьогодні страйком займаються не віськовослужбовці, а люди, котрим нехватає чогось, якогось екстріму і т.п.
У ньому беруть участь і особи. вік яких становить 16 років (хоча за правилами заборонено, здається)
А якщо хочете розвивати страйкбол, моя порада достати десь зброю і дати в оренду (за смішною ціною !!!! а то наші незахочуть). Це класна штука, повинна сподобатись.
Всім хто це негативно коментує хочу сказати, що ліпше 1 раз спробувати, ніж 100 разів почути!
Дякую.
Ще хочу додати, що БУДЬ-ЯКУ (майже завжди) ЗБРОЮ потрібно ТЮНИТИ! як всередині, так і ззовні. ЦЕ також потребує вкладів.
Але якщо хочете спробувати, то я б порекомендував зайти на http://market.airsoft.ua/ і тут можна дещо підшукати. Для початку хоча б зброю, окуляри... купить дешевеньку Г36с, шмотки можна не брать, так як вони НЕ Є обовязковими.
ДЛя тих, хто дійсно ЦИМ зацікавлений, і готовий викласти більше, ніж 1.5 тис (середньо десь 4 тис.), зайдіть СЮДИ це буде уже дійсно цікаво і захоплюєче)
Якщо чесно, мені подобаються німці, но гарне оснащення дорого обходиться.....
Взагалі рекомендую форум http://airsoft.ua/forum тут, всі, хто зацікавиться, знайде потрібну інформацію.
А про ідею щодо створення команди в м. Прилук всіма руками і ногами ЗА! Проте, якщо захочемо показати себе, потрібно буде афігенно викластись (на жаль з нашим рівнем З/П у місті, мало хто зможе зайнятися таким першоякісним СТРАЙКОМ)
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (2 березня 2011 р., 11:36:32)
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
У пейнтбола появляется весьма серьезный конкурент - оружие с использованием лазерного луча. Среди преимуществ то, что оружие используется самое настоящее - греющие сердце большинства мужчин калашниковы различных модификаций, винтовки СВД и тд
Олекс, я розумію, що ти як завжди сунеш свій ніс куди-тільки можна, але ти не разу не зіграв, тож непотрібно нічого говорити проти цього.
Для того щоб зібратись потрібно мати приводи (хоча б пістолети). самий дешевий спринговий пістолет (після кожного пострілу потрібно перезаряджати) коштує порядка 150грн. Але з ним не так класно.
Прокат спорядження можна брати в БОДа (Київ, музей авіації). 140 грн обідеться день. просте це треба брати у нього спорядження зранку і віддавати ввечері... хто бажає покатитсь до Києву?)
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: