На этой неделе массовый характер приобрела травля собак. Никто не спешит подтверждать, зато все догадываются - это дело рук коммунальщиков. По неофициальной информации за последние 2 дня было отравлено около 100 особей, причём несколько из них на глазах у местного населения. Регулировать популяцию бродячих собак нужно, но не таким способом и не на глазах у прилучан.
Вот видеозапись, которую сделал случайный прохожий. Вот, что происходит с животными после того, как яд попадает в кровь. Хотели бы вы стать свидетелем подобного или чтобы этим самым свидетелем стали ваши дети?
КВН-РАСКВН
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
у франции,а 17ть год ниразу небачив ни бродячой собаки ни кота! значь комусь дило е! кудась оприделяють!
раз на украини дила никому нема, значь травыть! я за! якбы у когось диты пострадалы от таких никого нетрогающих собачёк, у нёгоб мнение поминялось!
мудрец
Gromowa
Новачок
Номер: 2562
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 25 червня 2012 р.
Попереджень: 0
згода з porosytenkokoly!!!сама бачила тиждень назад як жінка одбивалась сумкой от "безобідной" собакі н бамі!!!а я люблю тварин, но якшо на мене та собака б напала то я б на неї всього газового балончика не пожаліла,а може і топора,аби він був со мной..скільки людей вже от них пострадало. є собака іде собі і слава Богу мовчки,а єсть така шо от неї чорта з два отвяжешся
Життя пройде немов вода і відцвіте немов вишнева гілка...в житті одна помилка не біда,біда тоді, коли усе життя помилка!!!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
вчора по дорозі біля 1-ї школи бродив здоровий алабай і явно шукав хазяїна серед машин...я б не хотіла на нього натрапить ввечері
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №106 | Доданий: 1 листопада 2013 р., 12:18:17
кажуть люди, що то "сахарний барон" випустив алабая, його вже бачили по різним районам міста від баму до дослідної
щодо знищення собак - в органах місцевої влади існують програми боротьби з безприт. тваринами, на які виділяються кошти, фінансування, і я не думаю, що така боротьба полягає саме в отруєнні тварин.
а якщо таке необхідне отруєння НЕБЕЗПЕЧНОЇ тварини, то воно не повинно відбуватися в громадських місцях і на вулицях привселюдно (від виду знищення тварин у чуттєвих людей, дітей також можуть бути травми, тільки не такі, як від укусу).
я проти таких знищень-отруєнь.
далі може і безпритульним представникам свого виду почнемо ліверку з бадами підкидать?
полностью согласен!!!!!!! диких собак развелось - тьма. невозможно детей одних отпустить в школу. Всякие там приюты для животных - где они? Так что если мы сами не решим такой вопрос - то на улицу токо толпой ходить будем.