да, конечно, все как полагается с переодеваниями и тыквой
2.
когда-то отмечал
3.
нет, ведь это все сатанизм
4.
а что это? первый раз слышу
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6237 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Наступает 31 октября - праздник Хэллоуин (Halloween) — один из древнейших праздников в мире. В этом странном празднике переплелись кельтская традиция чествования злых духов и христианская — поклонения всем святым.
На Западе его отмечают с размахом - переодеваются, вырезают у тыквы глаза, нос, рот, вставляют свечку всредину и ходят по улицам, пугают людей.
Как Вы относитесь именно к этому празднику и вообще к тому, что часто мы перенимаем западные традиции
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (25 жовтня 2007 р., 22:07:34)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Це чужие свято не притаманне українському менталітету, так само як і Санта Клаус ніколи не замінить в моїй душі вітчизняного Діда Мороза, у нас є свої чудові свята навіщо нам оте їхнє казнащо!!!
А Дід Мороз притаманний українському менталітету? Ізначально це було зле язичеське божество, яке всіх убивало і морозило, а комуністи зробили з нього харошого дєдулю, шоб замінить їм свято Різдва
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
OLEX, та я в курсі про дідугана, то я так сказати "образно" виразився
В темі про новорічну ялинку я чітко виразив своє ставлення до цього персонажу і до традицій пов"язаних з новорічними святами...
ДІДУХА НАГОРА!!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
OLEX, та в мене в самого на язиці крутиться перефразувати отой Хеллоу Він...
просто тут присутні дами, а кортить...
Добре вишло б , сама назва свята містить в собі паскудну асоціацію для нашого уха... культурно кажучи - нехороший він!
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди: