да, конечно, все как полагается с переодеваниями и тыквой
2.
когда-то отмечал
3.
нет, ведь это все сатанизм
4.
а что это? первый раз слышу
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6237 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Наступает 31 октября - праздник Хэллоуин (Halloween) — один из древнейших праздников в мире. В этом странном празднике переплелись кельтская традиция чествования злых духов и христианская — поклонения всем святым.
На Западе его отмечают с размахом - переодеваются, вырезают у тыквы глаза, нос, рот, вставляют свечку всредину и ходят по улицам, пугают людей.
Как Вы относитесь именно к этому празднику и вообще к тому, что часто мы перенимаем западные традиции
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (25 жовтня 2007 р., 22:07:34)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
ho4u_pizzu, да... Засцяли тобi мозги ловко. От скажи... НАХ МЕНI ОТИ КЕЛЬТИ? НАХ МЕНI ЙIХ ДОВБОНУТИ ПРАЗНИКИ?
Вони Масленицу празнують? Нет.
Вони на Ивана Купала шухарять? Нет.
Вони хоть якийсь НАШ празник отмiчають? НЕТ, НЕТ и НЕТ.
Так якого бiса я должен йiхнi празники отмiчать? НАХ менi йiх нацiональна культура? Своей мало? НАХ менi йiх дни святого валентина, Хеловини, Санты клауси, та разни дебилизми?
Ти бач, як наш дурноватий народ пiддаеться йiхнiм бредовим идеям? Бач як мозги красиво засирають?
А ваще западники МОЛОДЦЫ. Ловко нам роблять подмену понятий. Потрошку, ненавящиво, типа невзначай... Сатанизм - так вже наче й не погана вещь. Гроби носять по Харькову, вампiрами попереодягаються, рожи краской пiд кров повимазують... а шо тут поганого? Весело ж. Свои КАТОЛИЧЕСКИ празники пiдсовують - а шо тут поганого? Да все нормально!!!
А умысел у них один... ЗРОБИТЬ ВСЕ, ШО Б НАШ НАРОД (и в основном упор на молодёж роблять) ЗАБУВАВ СВОЮ КУЛЬТУРУ ТА ОБИЧАИ.
Не пойму я.. чи ото людям до одного мiста який празник отмiчать, чи вже мозги зовсiм отрофiрувалися?
А от скажи... як шо твоя дитина забуде шо таке Дiд Мороз та Снiгурочка (да й не токо), а скаже : - ой, папа, САНТАКЛАУС прийшов!!! - , тебе це не злякае?
А никто не заставляет праздновать.....
Все познаёться в сравнении+ естественный отбор! много наших праздников тоже довольно дибильны!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
ОЙ взагалі то ми нація така шо відёмся на всіляку пропаганду....лёгко і скоро...а особінно еслі нам пропагандірують внеочередну п"янку....а шо поглядіть в календарь...дак в нас в загалі то тільки два празніка....
Новий Год...і Каждий день....
так сказать був би повод ))))
А глядіть самі на чім воспітуюцця діти
на телевізорі.... а там...правильно фільми і мультикі...в основном западні... і там всё просто детска логіка ....если показують сам тЫ клауса...то значь він і є самий главний персонаж нового года....з дєдом морозом я вже тристалєт сам не бачив ні мультиків ні кіно.....
Sergeychun
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ОЙ взагалі то ми нація така шо відёмся на всіляку пропаганду....лёгко і скоро...а особінно еслі нам пропагандірують внеочередну п"янку....а шо поглядіть в календарь...дак в нас в загалі то тільки два празніка....
Новий Год...і Каждий день....
так сказать був би повод ))))
А глядіть самі на чім воспітуюцця діти
на телевізорі.... а там...правильно фільми і мультикі...в основном западні... і там всё просто детска логіка ....если показують сам тЫ клауса...то значь він і є самий главний персонаж нового года....з дєдом морозом я вже тристалєт сам не бачив ні мультиків ні кіно.....
А батьки ж шо? САМОУСТРАНЯЮТЬСЯ от воспитания? На тобi TV, дивись шо хош, а я горiлку пить пiшов. Так? Чи не поймуя...
От того у нас i сатанинськи празники рулять. Сатана дорослого искушае ... сам не замiтиш. А дитина шо? Там ваще все бистренько. Там в башке пока нема фiльтра шо такео хорошо и шо таке погано. Дитинча впитуе парашу всяку як губка. Просериш время, ВСЁ. ГАПЛИК. А потом гроби по Харькову носить буде.
Он я про шо.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
А я бы вообще с большим удовольствием свалил бы нафик с Украины кудато в по западней...и нафик мне не нужны типо национальные праздники, которые существуют для того чтоб нажраться даже интересно при праздновании ктонить хоть тост за повод выпивают?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: