Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6288 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Тут у нас наче колись пробігали психологи? Потрібна порада.
Що робити, коли людина тебе ігнорує і не пояснює чому? Мене це гнітить, а добитися відповідідя не можу. Якщо хтось потрапляв в таку ситуацію, поділіться...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я взагалі не голосувала, але тричі намагалася прямо поговорити з цією людиною і раз окольними шляхами вияснити. Безуспішно Тому зараз я притримуюся 3 варіанту - я забила і живу далі Хай йому буде гірше
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
если человек по-боку-"забити на це і жити далі"
а если близкий человек, то во-первых нужна серьезная причина, чтоб он такое сделал, а во-вторых-я б прямо спросила, в чем причина
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
Helen, правда, забий ти на ту людину і хай собі морозиться далі. Я так і зробила по відношенню до нього. Не помічаю взагалі, і хай робить шо хоче, як хоче із ким хоче. Не шукай завжди причину в собі. Якби це була дійсно достойна людина, то можна було б шось інше порадити, а по відношенню до нього тільки так.
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Нагороди:
Helen, правда, забий ти на ту людину і хай собі морозиться далі. Я так і зробила по відношенню до нього. Не помічаю взагалі, і хай робить шо хоче, як хоче із ким хоче. Не шукай завжди причину в собі. Якби це була дійсно достойна людина, то можна було б шось інше порадити, а по відношенню до нього тільки так.