Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6155 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Тут у нас наче колись пробігали психологи? Потрібна порада.
Що робити, коли людина тебе ігнорує і не пояснює чому? Мене це гнітить, а добитися відповідідя не можу. Якщо хтось потрапляв в таку ситуацію, поділіться...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, я сама попадала в таку ситуацію! І дуже важко, коли ти намагаєшся достукатися, а тебе просто не чують і не помічають... Тоді я вирішили пустить все на самотьок: і все вирішилося саме собою... потім ще ця людина "стукала" до мене!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Helen, правда, забий ти на ту людину і хай собі морозиться далі. Я так і зробила по відношенню до нього. Не помічаю взагалі, і хай робить шо хоче, як хоче із ким хоче. Не шукай завжди причину в собі.
А причина такого игнора в чем?
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я вважаю, що кожен розуміє за що саме його ігнорують! адже без причини такого бути не може! і перед остаточним рішенням завжди є якась сварка або образа! тому кожен для себе знае чому, навіщо и за що! а запитувати чи вивідувати немає сенсу! то право кожного!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Цитата:тому, що коли ті сваришся з людиною, то існує бажання доставати її і на
ECSTASY, Так не сварись!
так я намагаюсь! але інколи не все залежить від мене! довго розповідати, коротше! але я б і рада була помиритися, та людина настроєна агресивно і без будь-якої надії на краще!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Emigrant, якби ж то я знала.. я можу лише здогадуватися, що там постаралася третя особа, яка підставила мене, тому що з ігноруючим не було жодної сварки, жодної розбіжності у поглядах і т.ін.
Цитата CHE:
Цитата:Мене це гніти
Почему? Непонятно
а що ж тут не зрозуміло? Гнітило, бо стосунки були нормлаьні, а потім, ні з того, ні з сього - навіть перестає розмовляти. Я небайдужа людина, тому і гнітить
Цитата:
тому, що коли ті сваришся з людиною, то існує бажання доставати її і надалі! але змоги вже нема! тому це і гнітить!
ECSTASY, в моєму випадку цього взагалі не було, я ж його не діставала, а навпаки намагалася прямо з ним поговорити і все з‘ясувати, але марно. Ось чому гнітить
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: