Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6155 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Тут у нас наче колись пробігали психологи? Потрібна порада.
Що робити, коли людина тебе ігнорує і не пояснює чому? Мене це гнітить, а добитися відповідідя не можу. Якщо хтось потрапляв в таку ситуацію, поділіться...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата:Гнітило, бо стосунки були нормлаьні, а потім, ні з того, ні з сього - навіть перестає розмовляти
Helen, А это не дебил случайно что не стого, не с сего перестает общаться?
якщо так сталося, то на те мали бути дуже вагомі причини, про які я можу лише здогадуватися. Вважати когось дебілом із-за цього - не зовсім правильно. Не дуже красиво перестати розмовляти з людиною без пояснень, але це його право. Якби мені було дуже важливе його ставлення до мене і подальші взаємовідносини, я б будь-якими методами дізналася б причину, а так.... я приняла рішення теж забити... бо це не настільки вже й суттєво
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата ECSTASY:Helen, а може він тебе і без причини ігнорує! мо на тебе шо подумав, чи шо сказали! а ти того не робила!
я про це вже 2 сторінку говорю, а ти тільки такий висновок зробила
так запитай!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Цитата Helen:Цитата ECSTASY:Helen, а може він тебе і без причини ігнорує! мо на тебе шо подумав, чи шо сказали! а ти того не робила!
так запитай!
прочитай уважно всю тему спочатку! людина не іде на контакт! І взагалі, це питання вже давно вичерпане!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата ECSTASY:
Цитата Helen:Цитата ECSTASY:Helen, а може він тебе і без причини ігнорує! мо на тебе шо подумав, чи шо сказали! а ти того не робила!
так запитай!
прочитай уважно всю тему спочатку! людина не іде на контакт! І взагалі, це питання вже давно вичерпане!
так давай поговоримо про моє питання! мене он теж ігнорують! то що мені робити?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Emigrant, якби ж то я знала.. я можу лише здогадуватися, що там постаралася третя особа, яка підставила мене, тому що з ігноруючим не було жодної сварки, жодної розбіжності у поглядах і т.ін.
А прийти и побалакать,розобраться мишае гординя...смелости не хватае...самолюбие?Канешно проще тему створить....