LIZARD, крім того, що я тобі написала в приват по поводу забанення, хотілося б ще запитати, яке з двох твоїх тверджень є ПРАВДОЮ?
Цитата LIZARD за 10.02.2009:
Я бачу як Лена переживае за дiло. Вона ответственный человек. Я бувало порой даже дивувався, як вона з фанатизмом ставиться до дiла. Сам Лене неоднократно казав, шо форум - це РАЗВЛЕКАЛОВКА, шо це все не серьёзно. Но... бачу шо Лена со мной не всiгда соглашалась.
Я думаю так... оце возьми модератор, открий свои права и обязанности... и хотя бы 50% написаного выконуй - буде порядок на форумi. Ось вiзьмiть та очами пробiжiть. Я можу сказать, шо Лена почти кожний пункт ВИКОНУЕ.
Не... ну понятно, шо всi люди, всi человеки. У каждого свойi причуди, у каждого свiй характер. Бува Лена чудить. Бува. НО... вона i дiло робить. Без всякого сумнения. Считаю, шо Лена в життя форума вносить существенну лепту
Цитата LIZARD за 13.06.2009:
Як модеротар ти просто не розобралась и насаждаеш свое дебильне мнение. Ти лохонулась, а признаться не хочеш. А оте твое "Я ТАК РIШИЛА" - гнили амбiцii, яки тебе нi как ваще не красять, остав собi. Хто - хто, а модератор таке казать не должен. А раз таке заявляеш, то до модератора тобi ДУЖЕ ДАЛЕКО.
чи я настільки за 4 місяці змінилася?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Я возмущена!! ти бач, монархію уже віздє отмінили, а на форумі царицю оставили!!
Лєнка, побойся Бога, бо в отлічіє од деяких агресивних форумчан ми:
а) бачимо тебе кожен день
б) знаємо де живеш
в) знаємо кудою додому ходиш
г) знаємо куди вечором бігаєш!
Так шо, предупреждаю по=харошему - УГОМОНИСЬ! ДАЙ СВОБОДУ СЛОВА!!
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, я вважаю недопустимим видалення постів в темі "Злість та роздратування" . Всі пости якраз по темі. Чому ти одноосібно приймаєш рішення???
НЕПОРЯДОК !!!!!!!!!!!!!
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: