Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
у мене швидкість постійно відповідає заявленій в тарифах!
полний бред, той скорости, а именно 1 Мбит, небуде!!!! того шо..
Цитата:
** - максимальна негарантована швидкість (залежить від завантаженості каналу в даний момент часу)
то шо ви платите за анлим, це не означа шо все гуд! хочь постоянну гарантировану скорость плати в 2-а раза больше!
Цитата antoliy (гость):
Helen, тобі повезло
а по поводу твого инета, може скорость нормальна, а просто в тебе корчь стоить почисть браузер! и пиши им, звонить и слухать обіцянкі цяцянкі безполєзно!
а луччє сходить..... і...... все буде гуд
мій логін на тімі перед словом (гость), тариф- бувший 512, нині 1 мегабіт. Щодо наполегливості, повір, самому набридло дзвонити, та й часу займатися цим немає, інколи трішки ніби налагодиться - махнеш рукою, а сьогодні ввечорі як раза з 5 таки піключився, сторінки ледь відчиняються, слухавки там сьогодні звичайно ніхто не взяв, то нею монітор ледь і не розтрощив. Зі злості сюди й написав. Гадаю як так і на далі буде прийдеться в притул ОГО зайнятися, жаль часу для цього немає
Цитата:у мене швидкість постійно відповідає заявленій в тарифах!
полний бред, той скорости, а именно 1 Мбит, небуде!!!! того шо..
Цитата:** - максимальна негарантована швидкість (залежить від завантаженості каналу в даний момент часу)
я сьогодні качала музон і швидкість була 120 КБ/с, а заявлена 128. Думаю, це норм
----- Добавлено 1 января 2009 г., 18:51:41:
Цитата:
а сьогодні ввечорі як раза з 5 таки піключився, сторінки ледь відчиняються
останнім часом у мене інет пропадає по 2 рази на день.. через пару хвилин підключаюся. Як мені пояснили, справа в ГЕПОНі, який обіцяли до Нового року переустановить. Побачимо.
А в цілому, ТІМ мене влаштовує і ні на який укртелеком я не збираюся переходити!
Зараз качаю -швидкість 10,4 КБ/с. Але може то ще від Зайців залежить самих
да, імєнно од них! в мене сьодня на протяжении дня 110-115 Кб я думаю це теж норм, виходячи з того шо на халяву добавили 512!
такшо наслаждайтесь тим шо єсть
да, это еще от сайта зависит - в меня когда 4 мегабита была скорость - бывает качает нормально, а бывает тоже 15 кбайт с зайцев ( при том что должно 460 было).
Наверное сайт перегружен.
качайте с р2р сетей и все будет гуд
а вот страници быват внатуре долго загружаются иногда
но в общем все устраивает.
Притом на ОГО скорость еще больше негарантирована. Вот в сестры качает 90-100 кбайт (на 1 Мбитном пакете - хотя должно 120 кбайт качать)
А в меня при 8 мегабитах - 920кбайт
Получается в 9 раз больше скорость - хоть должно быть в 8 раз.
ПС - непутайте Кбиты с килобайтами и Мегабиты с Мегабайтами соответсвенно