Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Добрий день всім!
Якщо у вас проблеми із розумінням технологій інета (а звідси і "проблеми" з інетом від ТІМа) - я думаю краще не вимагати пояснень від працівників ТІМа, які того робити не зобов’язані, а спочатку сходити на курси до Хотиня у Інтелектуальні технології або ж у Інтеграл до Ільїна.
Затим вже задавайте питання, виставляйте скарги , вимагайте, погрожуйте, нийте, знущайтесь...
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Якщо у вас проблеми із розумінням технологій інета
- це я так поняв шо в тебе нема проблем...так от! скажи мені чого у мене інтернет сам по собі отключається і повторно неможна включить десь хвилини 3???
Два добрых духа Джин и Тоник
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Frankinshtain, тобі ж сказав старший товаріщ! В Бабруйськ! ой... на комп. курси!!! До Хотіня!!!
crok, при всій моїй повазі до тебе, я з тобою не згодна! Клієнт не повинен знати всієї вашої кухні. Тим більше що на названих тобою курсах учать лише початковим відомостям про ворд, ексель і т.ін.
І мені не треба, щоб ваші товариші мені пояснювали якісь вищі матерії, мені треба щоб мій запит по відновленню інета був вирішений за якийсь проміжок часу (в кращому випадку повинно десь бути прописано - 1-2 дні чи 1-2 тижні -ну в залежності від складності)
ПРосто прийдіть і зробіть, або ж укажіть через скільки днів воно буде налагоджене. От і все.
Frankinshtain, щодо твого випадку, як мені сказав один з працівників ТІМу, у нас там щось встановлюють. Скоро буде. Щодо значеня слова СКОРО я тобі нічого не можу сказать. Може, це день а може місяць. Не хвилюйся. Все зроблять.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди: