Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Привет! Сейчас по нашему городу проходит акционное, бесплатное подключение к Домашнему интернету от Киевстар.
Я лично занимаюсь непосредственнім оформлением заявок на подключение.
Предложение таково:
4 безлимитных тарифа (нет никакого скрытого трафика+ симметричный канал):
55 грн. - 2 мбитс;
70 грн. - 10 мбитс;
90 грн. - 30 мбитс;
140 грн. - 80 мбитс;
(скорость можно удваивать с бонусов)
ДЕНЬГИ, КОТОРЫЕ ОПЛАЧИВАЕТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ (В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ВЫБРАНОГО ТАРИФА) ЕЖЕМЕСЯЧНО, В ПОЛНОМ ОБЬЕМЕ, ВОЗВРАЩАЮТЬСЯ НА СЧЕТ МОБИЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА!!!
+бесплатное подключение
+нет никаких контрактов, которые бы обязывали пользоваться интернетом определенное количество времени;
+ WIFI Роутэр за 1 гривну
Если заинтересовало или же есть какие-то дополнительные вопроссы, обращайтесь по номерам
0933533060;0990495189;0966077494
Спасибо
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Привет! Сейчас по нашему городу проходит акционное, бесплатное подключение к Домашнему интернету от Киевстар.
Я лично занимаюсь непосредственнім оформлением заявок на подключение.
Предложение таково:
4 безлимитных тарифа (нет никакого скрытого трафика+ симметричный канал):
55 грн. - 2 мбитс;
70 грн. - 10 мбитс;
90 грн. - 30 мбитс;
140 грн. - 80 мбитс;
(скорость можно удваивать с бонусов)
ДЕНЬГИ, КОТОРЫЕ ОПЛАЧИВАЕТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ (В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ВЫБРАНОГО ТАРИФА) ЕЖЕМЕСЯЧНО, В ПОЛНОМ ОБЬЕМЕ, ВОЗВРАЩАЮТЬСЯ НА СЧЕТ МОБИЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА!!!
+бесплатное подключение
+нет никаких контрактов, которые бы обязывали пользоваться интернетом определенное количество времени;
+ WIFI Роутэр за 1 гривну
Если заинтересовало или же есть какие-то дополнительные вопроссы, обращайтесь по номерам
0933533060;0990495189;0966077494
Спасибо
Блин шо малые дети! Форум авторитетный в городе, чё так сложно зарегаться и от имени провайдера отвечать на вопросы потенциальных клиентов? И мне не понятно как у вас дела обстоят с UA-IX какая скорость в Украине?
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
День добрый. Я проживаю по Ярмаркова 41/2. Не подскажите когда у нас расширите канал? Уже несколько раз после Нового Года звонил в тех.поддержку, как-то не сруки опять людей дергать. Понимаю что загрузка мама не горюй но всеже.... тарифы поменяли а технически не готовы вы как-то (((
а чому ці питання не написати на форумі провайдера, існує ж такій, або якійсь зворотній звязок..
та ладно, якщо тут "чують", то можу повідомити, що, напр. в мене ще ні разу швидкість не доходила до 40 мбіт як заявлено для тарифу за 100 грн. (в рекламі, до речі, говорять про 100 мбіт/100 грн.).Тестувалося на спідтест.нет (не більше 8 мбіт показувало) і при скачуванні торрент з ЕХ.
Київстар добре, і що гроші повертають на тел, але знову таки ж, приватний сектор внє центру не осваюється, тому вдома Укртелеком форева))
Аноним (гость), Да я не пеший раз в інтернеті)
якщо спід тест показав 30 мб то це ще не значить що гранична швидкість каналу 30, бо надругому сервері може бути і 40, і 80. Рівно ж як і при закачці різних файлів. Спід тест показує лише швидкість зєднання з конкретим сервером.
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Whiteman (23 січня 2012 р., 13:01:49)
Годину тому була в абонвідділі ТІМу. Треба було заплатити за користування нетом. Чекала працівницю хвилин 15. Увесь цей час була змушена спостерігати за процесом дегустації якихось пряників чи рогаликів (точно не роздивилась ) працівниками абонентського відділу кабельного телебачення. Таку ж саму картину я та ще кілька інтернеткористувачок побачили, коли нарешті повернулася на своє робоче місце касир: вона теж щось доїдала находу
Висновок: адміністрація ТІМу повинна влаштовувати для своїх підлеглих повноцінну обідню перерву, щоб вони не голодували і не їли прихапцем. Шкідливо ж для здоров*я... І не коректно стосовно абонентів.
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!