З 1 по 3 лютого 2008 року в МБК проходить фестиваль "Мистецькі барви" 2 лютого - початок о 10.00 - у програмі виступи танцювальних колективів
3 лютого - початок о 14.00 - Гала-концерт
Фотозвіт першого конкурсного дня (вокальне мистецтво) :
Вокалісти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (1 лютого 2008 р., 22:27:00)
Хотілося б дізнатися побажання від прилучан, щодо покращення проведення фесту. Як на Вашу думку можна зробити фестиваль цікавішим, щоб прилучани приходили і на конкурсні дні, а не тільки на гала-концерт. Бо конкурсні дні "Театральної осені" теж пройшли на порожню зали, а були і цікаві вистави.
А люди роз"їхались Україною і говоритимуть, що в Прилуках фестиваль проходить для самих учасників, а більш нікому не потрібен, Так можна втратити фести! Тож висловіться з цього приводу. можна мені на Пошту
----- Добавлено 5 февраля 2008 г., 09:16:07:
Тоді напишіть, будь ласка, щоби Ви хотіли побачити в Прилуках, або в якому заході прийняти участь.
Artemiy, особисто мені дуже сподобався цьогорічний VІІ Всеукраїнський фестиваль "Мистецькі барви" - і організація, і виступи конкурсантів і Гала-концерт. Ці 3 дні були просто суперові. Я отримала безліч вражень і море задоволення! Бо всі учасники були щирими і відкритими для публіки, подарували глядачам частинку свого серця, душі і залишили незабутні спогади.
Що стосується організації фестивалю. Я вважаю, що не вистачає інформаційної підтримки. Що мається на увазі. Я не володію даними про анонси на ТБ та в газетах, але афіши на пьяному углу виставляються за день-два до самого феста. Потрібно мабуть раніше це робити. Щоб люди змогли запланувати собі відвідування цього заходу.
Потрібно більше комунікувати серед молоді нашого міста - учнів, студентів через оголошення по школах та інших навчальних закладах, через інтернет.
Бо в цьому плані наша молодь дуже відстає. Їм краще посидіти в дурнуватих чатах та нести всяку ахінею, ніж піти на виступи.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Спасибі,Helen, за інфо-підтримку згоден і це враховую, але хотілося б почути ще й думку тих, хто не був на фесті. сказали б чому іх не тягне на такого роду заходи, що б їм хотілося відвідати
Ще одне невеличке спостереження! Серед моїх колишніх колег-вчителів, які б логічно повинні бути зацікавлені у відвідуванні таких заходів, є ті, яким це асболютно не потрбіно, а є які жодного концерту не пропустять! Справа у вихованні. Але як все ж таки розвити таке бажання та культуру -хтозна. Багато зусиль треба докладати і починати це робити не зараз а як то кажуть зі шкільної лави
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди: