З 1 по 3 лютого 2008 року в МБК проходить фестиваль "Мистецькі барви" 2 лютого - початок о 10.00 - у програмі виступи танцювальних колективів
3 лютого - початок о 14.00 - Гала-концерт
Фотозвіт першого конкурсного дня (вокальне мистецтво) :
Вокалісти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (1 лютого 2008 р., 22:27:00)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
К моему позору, кто такой Анатолий Матвийчук я не знаю
А что делают в конкурсные дни фестиваля, я знаю. В свое время 2 года подряд ходил на конкурс молодых пианистов имени Крайнева в Харькове в качестве зрителя. Впечатлило!
Lechiy
Форумчянин
Номер: 380
Зареєстрований: 26 січня 2008 р.
да справа втому що наше підростаюче покоління виховується на телебаченні в якому майже відсутня цензура що призводить до розбещення та відмови від будь яких ідеалів .
в наслідок чого крім задаволення власних бажань їх нічого не цікавить.
а батькы зайняты власними проблемами .
От і виходить що крайні вчителі.
НУ ВЫ БЛИН ДАЕТЕ :)
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
да справа втому що наше підростаюче покоління виховується на телебаченні в якому майже відсутня цензура що призводить до розбещення та відмови від будь яких ідеалів .
Згоден. та все ж потрібно щось робити. Як зцікавити молодь мистецтвом?
Адже на фестивалі приїздять колективи з усієї України, глядачі зможуть не тільки порівняти рівень наших колективів, оцінити їх у всеукраїнському масштабі,а й насолодитися різножанровими постановками.
А чем кого-то не устраивают "власні бажання"? Иногда тоже полезно.
А если о творчестве других сейчас народ не знает, значит оно плохо доносится. Сегодня грамотный пиар - наше все. Нынче модное R‘n‘b этому лишнее подтверждение, хотя какою-либо ценность с точки зрения искусства оно редко несет.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Ontario (5 лютого 2008 р., 22:15:31)
Artemiy
Постоялець
Нагороди:
наприклад, що людина зараз вибирає ранкову службу в храмі, чи "ранок з 1+1"?
Тут я трішки не погоджуся. Бо особисто я, мабуть, вибрала б "Ранок з 1+1", бо я рідко ходжу до церкви, але це не значить, що у мене відсутня духовність
Artemiy
Постоялець
Нагороди:
Helen,
хай це буде не ранкова недільна служба в храмі, а молитва християнська, буддистська, ісламська , чи мусульманська все одно, але головне, щоб звернення до Бога.
Ну, от бачиш, навіть ти обираєш "субпродукт"
Цитата Helen:
я рідко ходжу до церкви, але це не значить, що у мене відсутня духовність
звичйно, робити висновки від зворотнього цн прийом математиків. мова про інше, чи отримуєш ти все, на що заслуговуєш, споживаючи той продукт від "1+1! ?
звичйно, робити висновки від зворотнього цн прийом математиків.
просто в мене найулюбленіший предмет в школі був саме математика!
Цитата:
мова про інше, чи отримуєш ти все, на що заслуговуєш, споживаючи той продукт від "1+1! ?
Звичайно що ні, бо українське телебачення взагалі, і 1+1 зокрема не мають того рівня передач, які б сприяли повноцінному розвитку людини!
Щодо молитви - думаю, не варто піднімати тут релігійні теми, бо ми все одно ніколи не прийдемо до спільної думки, а тільки можемо пересваритися.
Бо особисто я вважаю, що варто мати Бога в душі - бути добрим, милосердним, допомагати іншим в міру своїх можливостей. Наприклад, я не знаю, як поводититсебе в церкві -коли хреститися, куди відступати і з молитов знаю тільки Отче наш. Але коли мені скрутно, я звертаюся до Бога.
А те що деякі ходять до церкви бо так роблять усі - це ні про яку духовність не свідчить.
Artemiy
Постоялець
Нагороди:
Бо особисто я вважаю, що варто мати Бога в душі - бути добрим, милосердним, допомагати іншим в міру своїх можливостей.
хай це не буде молитва, хай це буде читання якоїсь духовної літератури
наприклад Річарда Баха, Пауло Коельо, Екзюпері, Пушкііна, Мегре, Біблія, Коран, Мантри, Норбєкова, Лесю Українку та будь кого . хто наповнює твою душу, і не мозок.