З 1 по 3 лютого 2008 року в МБК проходить фестиваль "Мистецькі барви" 2 лютого - початок о 10.00 - у програмі виступи танцювальних колективів
3 лютого - початок о 14.00 - Гала-концерт
Фотозвіт першого конкурсного дня (вокальне мистецтво) :
Вокалісти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (1 лютого 2008 р., 22:27:00)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
хай це не буде молитва, хай це буде читання якоїсь духовної літератури
наприклад Річарда Баха, Пауло Коельо, Екзюпері, Пушкііна, Мегре, Біблія, Коран, Мантри, Норбєкова, Лесю Українку та будь кого . хто наповнює твою душу, і не мозок.
Artemiy, я з тобою погоджуюся, одне "але": все що завгодно, крім Паоло Коельо!!! Але це вже в тему про літературу мабуть
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
А еще лучше - пригласить на следующий фестиваль )))
Он все равно по всему миру катается. Так пусть приедет еще раз, и не только в Киев. Вот тогда точно в Прилуках будет туристический бум )))
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Вот говорили вы о том, почему на конкурсных днях залы были пустые....
Во-первых, я, например, живя возле ГДК, объявления о фестивале увидела только за несколько дней до него самого – руководству либо некогда заниматься рекламой, либо не хочется, или возможностей нет...
Во-вторых, зная что такое конкурсные дни, я действительно, будь возможность, пошла бы только на гала-концерт... Потому что сами конкурсные дни - это уже для любителей/ценителей...
+ все знают, что на гала-концерте будет вроде бы как (предположительно) лучшее из предыдущих дней...
А вот Пауло Коельо – это извините, не могу отнести к духовной литературе (наверное имеется ввиду хорошая)... Это больше модная , чем хорошая литература как по мне...
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
Вот говорили вы о том, почему на конкурсных днях залы были пустые....
Во-вторых, зная что такое конкурсные дни, я действительно, будь возможность, пошла бы только на гала-концерт... Потому что сами конкурсные дни - это уже для любителей/ценителей...
+ все знают, что на гала-концерте будет вроде бы как (предположительно) лучшее из предыдущих дней...
По-перше -без питань
по-друге: невже в нас мало поціновувачів мистецтва пісні і танцю? в кожній школі є студія вокальна, танцювальна. всі вони готують номери на міський конкурс художньої самодіяльності "Пісні над Удаєм". Можна прийти поцікавитись. Можливо, якусь фішку вдасться стирити
А якщо про "Театральну осінь" говорити, то там кожного дня інші вистави, а Гала-коцерту, як такого немає, лише нагородження.
Пауло... зараз стає дуже модним читати Біблію і приводити з неї цитати.
певно кожен бере з книги своє. хоча останні його твори вже розраховані на моду. а от "Алхімік", "Вероніка...", "П"ята гора" - є, що для життя взяти.
Кстати "Вероника решает умереть" - реально сильная вещь.
Мне эту книжку когда-то подарили, потом у меня ее взяли почитать, и она поша по рукам и концы ее затерялись. Вот так практика показала, что не так плох Коэльо, как на него плюются.
Что касается выступлений, то гала-концерт - действительно самая лучшая часть. Сам в этом убедился. Касательно театрального искусства - то имхо гала-концерта там быть не может в принципе. Все-таки каждая постановка - это вам не 2х-минутный номер.