З 1 по 3 лютого 2008 року в МБК проходить фестиваль "Мистецькі барви" 2 лютого - початок о 10.00 - у програмі виступи танцювальних колективів
3 лютого - початок о 14.00 - Гала-концерт
Фотозвіт першого конкурсного дня (вокальне мистецтво) :
Вокалісти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (1 лютого 2008 р., 22:27:00)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ontario, до Гала-концерту попадає далеко не все те, що було на конкурсних днях, те що реально варте уваги, викликає бурю емоцій і дає море задоволення.
Я була просто у захваті від виступів Чернігівсього шоу-балету "Ярмарка", які на Гала-концерті продемонстрували тільки один номер під пісню, що виконує Борис Моісеєв "Глухонемая любовь"
І я зовісм не жалкую, що була на фестивалі протягом 3 днів - бо отримала чудові враження!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ч Касательно театрального искусства - то имхо гала-концерта там быть не может в принципе. Все-таки каждая постановка - это вам не 2х-минутный номер.
отож, і я про те. Що люди мають можливість в короткий термін (2-3 дні ) переглянути різнопланові постановки за символічну плату, а вони чомусь не користаються нею
А за "Мистецькі барви", то ноді в гала-концерт стаютьномери тих колективів, які просто залишаються на закриття, а сильніші іноді їдуть додому