Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 11 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6262 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Ой, а в мене така історія була, пов‘язана з поїздкою в табір "Берізка". Були в мене 2 хомяка - як я думала -самка і самець. Але щось дуже довго не було у них потомства. Да я і не хотіла цього, бо з тими хомячатами потім багато мороки.
Але одного прекрасного літнього дня мої подруги вирішили це діло пришвидшити. Взяли і випустили на травичку моїх хомяків. Пройшов місяць. Батьки запланували мені поїздку до "Берізки" Але, думаючи, що моя хомячиха завагітніла і скоро народить мені хомячат, поїздка до табору відклалася.
Найсмішніше те, що, як пізніше виявилося, в мене були дві хомячихи, а не самець і самка
у мене про лагєря остались самі райдужні спогади Я була і в Ладані і в Берізкі і в Нефтяніку (він самий паршивий). Мені дуже нравилось-це ж общєнія, приколи по ночам (пастой когось намазать, потриндіть в ничку з друзями). А піонерські ночі які круті були, кострікі, дискотеки. Класс, іще, мабуть, поїхала б
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
а я никогда в лагере не была!у меня одноклассница на практику воспитательницей поехала в лагерь!так там такая истерика в 3 ночи спать ложится, в 6 утра подьем!!! а дети говорит, такие борзые, 5-этажным матом кроют!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
не шо б там не казали, но лагеря це круто.... стоко знакомств, в мене наверно в каждой області знакоми тепер єсть . стоко кур*йозов, проиколов...це [censored], а дома???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (23 травня 2010 р., 20:59:21)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Отличный лагеря на берегу моря в Алуште. Я два года подряд ездил туда работать. Впечатления - просто супер. В этом году также планирую туда поехать. В 2008-2009 лагерь выигрывал конкурс на звание лучшего детского оздоровительного лагеря города Алушта! Более подробную информацию о лагере можно узнать на http://www.kiparis.org.ua Если бы у меня были дети, то я бы обязательно их туда бы свозил!