Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 23 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6249 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Цитата:Не подумайте плохо,я когда-то ходил анализ крови в гор. больницу сдавать - дал продавцу 100 грн. а там вообще на 4 грню вышло) так она выгребла все деньги из кассы и давай искать чем бы это оставшиеся несколько гривен отдать....предлагала-предлагала, но я от всего отказывался, в конце-концов она не выдержала, сказала, чтобы я ей голову не морочил и что-то в пакет доложила, гг, так а потом оказалось, что она мне 2 прокладки туда поместила.....
Ха-ха, ото нада стригтись короче а не патлатим ходить
А кому-то нужно держать язык за зубами и не тарахтеть почем зря
КВН-РАСКВН
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Клянусь!!! Я їм кажди раз на це указую-ліплять отмазкі про ценнікі, а в ітоге кажуть, шо я рубль пожаліла...Нагли до ужаса. Мою сестру на Пасху обсчітали, вона давай ругаться, а вони кажуть-"Ви б хоть на празднік не грішили" Магазін на углу бившой К.Маркса і Константіновской
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Розказую реальну історію:...клуб Европа,вже хто зна скоко времени и тем более хто зна скоко випито.Подходим з друзьями на нижний бар,беру например 3х50 и шось запить.Бармен каже 15 грн.даю 20-ку,він дае на здачі великий чупа-чупс.бахнули...прошло там времени трохи,заказую я опять таке саме...бармен каже 15 грн.,даю 10 грн и чупа0чупс йому.Пацани упали,бармен тоже посміявся,сказав "класс",но взяв і слова не сказав.