Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 23 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6116 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Хвилин через 5-8 вона питає: "Ви щось хотіли купити?" - "Мабуть", - відповідаю. Увесь цей час у магазині була майже ідеальна тиша. Більше я туди й по сьогоднішній день не заходив.
а чого тобі було чекать 5-8 хвилин? якщо тобі щось треба, бери і питай, а не чекай, коли тобі самі почнуть щось пропонувать.. Наприклад, мене інколи бісить, коли на базарі чи в магазині, до тебе підходять і напрягають своїми запитаннями: "а у нас ось що є", " а що вам підказать". Інколи просто хочеться самій все роздивиться..
Так що думаю, що в твоєму випадку нема нічого страшного. Інша справа, якби ти запитав, а тобі протягом 5-10 хв нічого не відповідали
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
так, там таке відношення до клієнтів постійно, можна і хвилин 20 чекати, поки вони до п‘ють чай.
А одного разу стала свідком такі розмови: Жінка запитує "Скільки коштують цукерки", а продавець відповідає, "Вам такі не по карману"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Или перефразируя более понятно и культурно "Идите-ка жиночка отсюда прочь, хочу обвесить, надурить для своих детишек как бы пожирнее а вы, неудобный покупатель пришли, будете брать тут всего грамм 100 дорогих конфет".
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А одного разу стала свідком такі розмови: Жінка запитує "Скільки коштують цукерки", а продавець відповідає, "Вам такі не по карману"
саме інтересне, шо той продавщіце зроду буде не по карману отіканфети купить, а понти колотить....
Цитата Helen:
Наприклад, мене інколи бісить, коли на базарі чи в магазині, до тебе підходять і напрягають своїми запитаннями: "а у нас ось що є", " а що вам підказать". Інколи просто хочеться самій все роздивиться..
це елементарна увага до покупця.....краще хай так, ніж в двох попередніх віипадках...тим більше, що можна подякувати і сказати, що сама подивишся