Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6106 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Пост №218 | Добавлен: 13 августа 2009 г., 21:01:34
удалила на днях антивирусник, ключ истек, новый лень было искать пусть отдохнет...)
вчора поставила, глядючи на наших деяких форумчан, Зіллю))
сьогодні повна перевірка виявила 18 заражених файлів, всі з них на дисках, крім С:, всі існували в комп*ютері досить тривалий час, ще при наявності інших антивірусів..
заражені були різновидностями троянів, в основному пафи, крякі і апгрейди для прог (жаль не знаю як там репорт скопіювати)
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Попереджень: 0
у мене Зілля уже з пів року, поки що не жалуюсь . Єдиний мінус - довгенько грузиться при запуску компа, но це раз у день пережить можна. Недавно найшов бесплатну приблуду для лечения компа від Касперского http://avptool.virusinfo.info/ru/ , рішив провірить. На удівленіе угроз не обнаружено. А приблуда робить з найновішими базами, обновляються каждих три часа. Так шо , ноу комент
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Ясне діло, що і я спробував (і забув) цей бескоштовний антивірус у першій сотні користувачів, але в зрівнянні з Kaspersky Internet Security він чесно програв.
Ну думаю, почалося. А ви вирішили бескоштовно буде завжди?
Отримую сьогодні лист від Zillya.com!
З метою популяризації Zillya! Антивірус для бізнесу, ми залучаємо якнайбільше українців, і Вам, як найпершим користувачам Zillya!, ми пропонуємо особливі умови співпраці.
З 11.09 по 11.10: за кожну встановлену пробну версію Zillya! Антивірус для бізнесу, в комерційні організації за Вашою рекомендацією Ви одразу отримуєте 30 грн. За кожну організацію, що в подальшому купила антивірус для бізнесу, Ви додатково отримуєте 30% від вартості куплених ліцензій.
Наприклад:
Встановлюючи Zillya! Антивірус для бізнесу в типову організацію (10 комп‘ютерів), що згодом придбає ліцензію, Ви маєте можливість отримати 30+375 грн. А якщо за вашою рекомендацією антивірус придбає компанія, що має 20 комп’ютерів, то ви отримаєте 30 + 630 грн.
А з іншого боку, може хтось хуткий і справді віртуальні кошти заробить? Як гадати.
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Не знаю як насчот назавжди, але цю інформацію я знав зразу, бо я вмію читать... (пробачте за неввічливість). На форумі Зілля, все популярно описано. для користувачів - безкоштовно, для організацій, на декілка машин - за певні кошти. Напевно питань не повинно виникать. Проте у кожного свої пріорітети...
----- Добавлено 11 сентября 2009 г., 22:01:21:
Цитата:
але в зрівнянні з Kaspersky Internet Security він чесно програв.
Але ж в зрівнянні, він не потребує постійного геморою з ключамим і т. д. І плюс перепровірка приблудою від Касперського, дала негативні результати, а це дорогого коштує, бо приблуда - це агресивна программа , яка зроблена для того шоб найти в ВАШОМУ компі шо небуть, і тикнуть ВАС туди носом. І зайвий раз нагадать, шо є антивірус кращий чим стоїть у ВАС. А у варіанті із ЗІЛЛЯ,
результат : ЗАГРОЗ НЕ ЗНАЙДЕНО .... Вобщем мені пофіг. Короче :" Хто як хоче, так і дро***е, а я дро**у як я хочу" !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пріться від постійних пошуків непотрібних ключів і ліцензій і чувствуйте власниками піратки від Каспера
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди: