Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6106 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Цитата: кстати, слышали,что в Украине выпустили новый бесплатный антивирус ‘‘Зилля‘‘!))))
в мене він стояв, як на мене, то трохі тормозить при загрузкі, а в цілому норм.
до речі, після декількох місяців безантивіруснення повна перевірка компа BitDefender Antivirus 2010 видала 18 потенціально вредних файлів, з них більшість - кейжени або крякі, які я вірусом не вважаю, і 2 - якісь ехе-шникі у папках фото, що дійсно підозріло)
в котре упевнююся, що антивірус - необовязкове ПО (чи то тільки у мене )
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Avira относится к ведущим разработчикам программных средств защиты информации для профессионального использования.
С 1988 года, после выхода на рынок одного из самых первых в мире антивирусных продуктов - программы AntiVir,
компания непрерывно вносит вклад в развитие технологий защиты информации
ВНИМАНИЕ! с 22 апреля предоставляется 25%скидка на покупку сетевых продуктов Avira AntiVir
Може хтось шось підскаже по антівірусу. поставив каспер 7 ( другій не ставиться просто ) сначало не хотило преобритать пробну версию ключа на 30 дней, писало соединение не установлено. нашов ключ, установив, тепе не хоче обновлять бази, пише источник обновления не найдений.
шо за трабли, хто шо може подсказать?
Rustawelli
Новачок
Номер: 1298
З: Украина., Прилуки сити
Зареєстрований: 19 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Я себе поставил новій аваст...прикольный! а насчет других антивирей...стояли все, кроме каспера, потму как раз поставил раз, он так систему грузонул шо ну его нафиХ!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: