так, але якщо є різні варіації, з яких можна вибрати
4.
а хтозна
5.
свій варіант відповіді
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6104 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
У різних школах Прилук свої вимоги до шкільної форми. Наприклад, в гімназії №5 це полосата жилетка з емблемою гімназії, в школі №14 -форма -брючний костюм чи піджак та спідничка та світла рубашка, в 3 школі -хто як хоче так і ходить.
Особисто мені більше подобається, коли діти охайні і схожі на учнів, а не на якесь стадо в спортивних костюмах, джинсах і т.д.
Що ви думаєте про шкільну форму - потрібна вона чи ні? і в яких межах?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
я ще помню коли працювала в школі, приводили в ЦТДЮ учнів на якийсь захід. З тих шкіл, де є форма, діти завжди були охайні, красиві, схожі на учнів, а на інших як подивишся - наче вискочили незрозуміло звідки. Гидко дивитися.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Я все равно за форму. Вот сейчас хожу в форме и красота какая. утром просыпаешься и не думаешь - что одеть? Это же вечная проблема, вчера была в том, тогда была в том, в другом наряде уже тоже видели. А так оп одела и пошла.
Конечно некоторые минусы есть, но для меня они не значительны.
Snezhinka
Снігова Королева
Номер: 387
З: Украина, Прилуки,Киев
Зареєстрований: 1 лютого 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Aleka, я з вами повністю погоджуюся!!! От у нас потрібно кожен день ходити у формі, і це на стільки спрощує життя!Я насправді не задумуюся вранці:"Що б таке вдягти?","А чи бачили мене в цьому?", і т.д.....
От скажіть, хіба це не гарно, коли йде дівчина в формі????Я вважаю, що це привабливо)))))
Коли я йду по Києву у формі, то всі чоловіки обертаються!Всі питають де я навчаюся, ким я буду.......А також говорять купу компліментів!)))))
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди: