так, але якщо є різні варіації, з яких можна вибрати
4.
а хтозна
5.
свій варіант відповіді
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6104 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
У різних школах Прилук свої вимоги до шкільної форми. Наприклад, в гімназії №5 це полосата жилетка з емблемою гімназії, в школі №14 -форма -брючний костюм чи піджак та спідничка та світла рубашка, в 3 школі -хто як хоче так і ходить.
Особисто мені більше подобається, коли діти охайні і схожі на учнів, а не на якесь стадо в спортивних костюмах, джинсах і т.д.
Що ви думаєте про шкільну форму - потрібна вона чи ні? і в яких межах?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я считаю, что школьная форма нужна, возможно у меня на это немного консервативные взгляды. Но когда идет в школу девочка, а у самой вид шалавы: широкий пояс, деколете и боевая раскраска на лице-тошно становится!
То же и о парнях-я не имею ничего против пирсинга и экстремальных причесок-но когда человек уже хоть своим умом понимает, что он с собой делает, а не попугаем становиться и идет за стадом
Вобщем школьная форма приучает к порядку!
Цитата DeadlyShadow:ну дивиться, діти носять форму в дитинстві, потім в університеті, потім на роботі....а коли носить красиві речі, я наприклад не ношу форму. Я на свята одягаю рожеву сорочку, безрукавку чорну і веселий галстук)
в каких это университетах сейчас форму носят?
А оно даже прикольно когда с прической жесткой и в пиджаке.....я свой смайл с уха даже на свадьбе не снимал.....а про форму, я тоже думаю что она нужна...даже не форма а просто хотябы костюм! хотя я их терпеть не могу!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Звісно потрібна, щоб діти у яких батьки менш забезпечені, не відчували себе у школі принизливо. У них і без того проблем вистачає!
Мені наприклад дуже подобалась у дитинстві шкільна форма, я носив її з задоволенням.