так, але якщо є різні варіації, з яких можна вибрати
4.
а хтозна
5.
свій варіант відповіді
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6104 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
У різних школах Прилук свої вимоги до шкільної форми. Наприклад, в гімназії №5 це полосата жилетка з емблемою гімназії, в школі №14 -форма -брючний костюм чи піджак та спідничка та світла рубашка, в 3 школі -хто як хоче так і ходить.
Особисто мені більше подобається, коли діти охайні і схожі на учнів, а не на якесь стадо в спортивних костюмах, джинсах і т.д.
Що ви думаєте про шкільну форму - потрібна вона чи ні? і в яких межах?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
це звідки така інфо? є підтвердження? адже всі люди поділяються на візуалів (для яких важливо те що вони бачать, кольори і т.д.) аудіали- сприйняття світу через слухові рецептори) та кінестетики.... Це раз... тобто не можна до всіх твоє твердження примінять
А по-друге, ми ж говоримо про тільки про якихось 8 годин доби (коли дитина чи людина проводить у школі/ на роботі), а ще залишається 8 годин вільного часу.
ДО чого я це все веду. Що форма аж ніяк не робить нас однаковими. і хоча
Цитата:
мнение о человеке составляеться за первые 30 секунд
весь інший час можна витратити на те, щоб змінити перше враження. Я за форму
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
це звідки така інфо? є підтвердження? адже всі люди поділяються на візуалів (для яких важливо те що вони бачать, кольори і т.д.) аудіали- сприйняття світу через слухові рецептори) та кінестетики.... Це раз... тобто не можна до всіх твоє твердження примінять
А по-друге, ми ж говоримо про тільки про якихось 8 годин доби (коли дитина чи людина проводить у школі/ на роботі), а ще залишається 8 годин вільного часу.
ДО чого я це все веду. Що форма аж ніяк не робить нас однаковими. і хоча
Цитата:мнение о человеке составляеться за первые 30 секунд
весь інший час можна витратити на те, щоб змінити перше враження. Я за форму
Дауж не ожидал от тебя такого, насчет 80 процентов - это уже давно известно "Уже давно было установлено, что около 80 процентов информации человек воспринимает через органы зрения, около 15 через слух и оставшиеся 5 процентов через осязание, обоняние и вкус. " могу ссылку дать, если уже на то пошло!
Якихось 8 годин? ну начнем с того что в эти 8 часов он наиболее близко общается со своими сверстниками...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
ho4u_pizzu, я не те мала на увазі, а те що люди за сприйняттям різні, і те що 80% інфо сприймається за допомогою зору ще не значить, що ця інфо засвоюється.
Цитата:
Якихось 8 годин? ну начнем с того что в эти 8 часов он наиболее близко общается со своими сверстниками...
а щодо цього в принципі згодна...але коли всі в однакових формах, тоді і виникає потреба проявити свої особистісні характеристики іншим шляхом.
Ото таке
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
просто на большее обычное соображаловки не хватает
це точно
дивися, в 14 школі під формою мається на увазі для дівчат: біла блузка, спідничка чи брюки, піджак або жилетка з темної синьої тканини в тоненьку смужку. Для хлопців: біла сорочка, брюки, жилетка чи піджак
Усі носять. Але чомусь одним подобаються ті чи інші дівчата/хлопці, а іншим ні. Які фактори на це впливають? Зовнішність/характер/поведінка. І не обов*язково курити чи стрибати в ліжко
naxal
БАН
Номер: 561
З: индия, нью кукуево
Зареєстрований: 2 серпня 2008 р.
Попереджень: 1
стадо ленка то як раз ти шо в форми и ходять! тобишь стадо баранив! вси на одну рожу! а на щот спортивных костюмов, так нас в школи ще попробуй було переодинь! на физкультури 80т процентов без формы!
а если ваши ученики ходять в школу в сп. форми! так значь так удобно! я таковой не носыв, но щитаю шо одиваться нада як хочешь, як удобно, и як не [censored] на моду! бо выж в прылуках на шмотках вси помешаны! на базар як на парад!
-----
Добавлено 13 сентября 2008 г., 20:09:44:
хот канешно отых дуриков шо ходять с половыной трусов наруже не одобряю! и всяческих дибилов реперов шо всэ висыть як на чао чао!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (13 вересня 2008 р., 22:33:21)
митхун чакроборти ибн хотаб
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Я считаю, что школьная форма нужна, возможно у меня на это немного консервативные взгляды. Но когда идет в школу девочка, а у самой вид шалавы: широкий пояс, деколете и боевая раскраска на лице-тошно становится!
То же и о парнях-я не имею ничего против пирсинга и экстремальных причесок-но когда человек уже хоть своим умом понимает, что он с собой делает, а не попугаем становиться и идет за стадом
Вобщем школьная форма приучает к порядку!
Цитата DeadlyShadow:
ну дивиться, діти носять форму в дитинстві, потім в університеті, потім на роботі....а коли носить красиві речі, я наприклад не ношу форму. Я на свята одягаю рожеву сорочку, безрукавку чорну і веселий галстук)
в каких это университетах сейчас форму носят?
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
ненада ніяка форма її зроду віку ніхто не буде носить
носять і красиво!
----- Добавлено 13 сентября 2008 г., 22:29:16:
ну чомусь ні в кого (ну маю на увазі думаючих людей, а не оболтусів) не виникає бажання прийти на змаганя по волейболу в костюмі з галстуком. Так і тут.