Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6094 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
І так хочеться, щоб туди прийшли люди, які зуміють вивести на хороший рівень наше ТБ. Годі його ховати при житті, шукаємо ентузіазм та ідеї, щоб змінити ситуацію!
ага, беркут їх і їхні ідеї швидко опустить
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Arnage, мені здається, що існує певне коло програм, які мають добро - їх дивляться незалежно від інших каналів. Мозаїку - щоб побачити привітання тебе або твоє, Новини - щоб типу знати новини Прилук, все інше просто перебивається більш рейтинговими каналами, які своїми програмами не дають шансів місцевому телебаченню.
Ну, припустимо, ти придумав цікаву ідею програми. Хто про неї дізнається? Дали тобі шматочок ефіру. Скоріш за все після телегазети. У мене телегазету вже виключають з самого початку, а в останні дні навіть новини вмикають зрідка, і то, якщо прогавили новини ТІМу.
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
ZUDL
Новачок
Номер: 1079
Зареєстрований: 22 липня 2009 р.
Телеканал ТБ Прилуки это - збиговисько таких кадров, Шарашкина Контора, слов нет, руководит этим гадким местом товариш Голик, хотя сейчас может уже и не он, не знаю. ТБ Прилуки навсегда останется "фаворитом" для Прилучан. Сам когда то работал на этой идиотской телекомпании еще со времен его основания с 1996-по 2000, денег там никогда не платили, так крохи какие то перепадали, Зато Голик красавец ездил на Скорпио. Думаю что с тех времен ничего не изменилось для самого ТБ Прилуки.
Два раза ТБ Прилуки грабили, ну да ладно. Вовремя я оттуда [censored]... вобщем уволился по собственному желанию. Привет Прилуки!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (5 квітня 2011 р., 03:11:58)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
а мене на "Прилуках" попи просто дістали. тому й не дивлюсь. Даремно трансляцію сесій відмінили - хоч би знали кого обираємо. Зате тепер попи не вилазять з того ТБ, бороди повідрощували - в телевізор не вміщаються
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Не канал, а какой-то мусоропровод!!! Столько шлака в одном месте я еще нигде не видел....
прекрасно что хоть такой есть, другие города покрупнее Прилук не имеют до сих пор местных студий ТВ и радио- чем прекрасно???? Хоть бы не позорились сами и не позорили родной город!!!!
stamp
Новачок
Номер: 3024
З: UKRAINA,
Зареєстрований: 27 січня 2013 р.