Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 3 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6076 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Ця тема про ярмарки. Сорочинський (в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської област), Здвиженський (Прилуки), Покровський (Ніжин).
Що вам подобається/неподобається в них. Чи берете ви участь в них як учасник, чи як глядач.
До речі, трошки офіційних новин в тему:
ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ ТА НАРОДНІ МАЙСТРИ МІСТА!
Щиро запрошуємо Вас прийняти участь в цьогорічному Національному Сорочинському ярмарку, що відбудеться з 13 по 17 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Урочисте відкриття ярмаркування планується 14 серпня об 11-й год.
Заявки на участь за встановленою формою приймаються організаторами ярмарки до 15 липня 2008 року.
За довідками просимо звертатися в управління економічного розвитку та європейської інтеграції Прилуцької міської ради каб. №9 та за тел. 3-11-00, 3-04-79.
Взято з сайту: http://pryluky.org
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Helen:а раніше ж і у Прилуках був великий ярмарок. Цікаво було.. Ех Куди пішли ті часи
Часи приходять назад, в цьому році Воздвиженський ярмарок буде 2 дні, а в наступному - цілу неділю
так. це дуже класно!
до речі, програму Сорочинського ярмарку, 2008 можна знайти тут:
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Найбільший і найвідоміший ярмарок України традиційно збирає своїх шанувальників наприкінці серпня.
Окрім можливості презентувати свої досягнення в різних галузях народного господарства, його відвідувачів чекає потужна фольклорно-етнографічна програма за участі гоголівських персонажів. Впродовж дії торжища працюватиме містечко майстрів. Урочисте відкриття ярмарку – 17 серпня 2011 року.
Поруч із ярмарковим майданом – літературно-меморіальний музей М.В.Гоголя, Спасо-Преображенська церква (пам‘ятка архітектури і історії ХVІІІ століття). З питань організації екскурсійного обслуговування радимо звертатися до розділу "Туристичні агенції".
Два добрых духа Джин и Тоник
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
Кожен рік приймаю участь у Здвиженському ярмарку.
Подобається, що свої роботи виставляють не тільки жителі міста та району, а навіть мешканці з усієї України!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: