схвалюю - хоч завдяки йому наше місто стане кращим, побільше б таких
2.
сприймаю як належне
3.
та все це заради власної вигоди
4.
а хтозна
5.
свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6200 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
9 квітня у Прилуки завітав Почесний громадянин міста, благодійник і меценат Юрій Коптєв, який під час зустрічі з міським головою запропонував після завершення реконструкції театральної площі повернутися до питання реконструкції міського стадіону й розпочати реконструкцію центральної площі та історичної зони. Також обговорювалося питання установлення в місті пам’ятного знака жертвам Голодомору, розробленого дніпропетровським скульптором за фінансової підтримки Юрія Коптєва.
я думаю, в намісники фараона беркутамона готують доцю дашу! юну беркутиню. ще мені чогось здається, що скоро виявиться кровне родство беркута з іоасафом білгородським. ну кажеться і всьо тут!!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
чогось здається, що скоро виявиться кровне родство беркута з іоасафом білгородським
Це питання часу - музейні працівники вже отримали завдання і риють архіви.
І з"явиться в Прилуках ще один пам"ятник, родичу Іосафа - Беркуту. Від Коптєва.
І буде ще одне місце для прилучан, де сємки поплювать.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Я не живу в Прилуках и даже ни когда там не была. Но знаю Ю. Коптева лично, приходилось общаться по вопросу совместной работы наших компаний. Прочитав эти статьи, я поняла. что горжусь знакомством с этим человеком. Мало бизнесменов, которые готовы пожертвовать свои деньги безкорыстно, на развитие культуры и родного города.