схвалюю - хоч завдяки йому наше місто стане кращим, побільше б таких
2.
сприймаю як належне
3.
та все це заради власної вигоди
4.
а хтозна
5.
свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6200 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
9 квітня у Прилуки завітав Почесний громадянин міста, благодійник і меценат Юрій Коптєв, який під час зустрічі з міським головою запропонував після завершення реконструкції театральної площі повернутися до питання реконструкції міського стадіону й розпочати реконструкцію центральної площі та історичної зони. Також обговорювалося питання установлення в місті пам’ятного знака жертвам Голодомору, розробленого дніпропетровським скульптором за фінансової підтримки Юрія Коптєва.
Молодець! Побільше нам би таких меценатів! А то місцеві "бідні і нещасні" бізнесмени тільки власні кишені набивають, і копійки лишньої на громаду не потратять, та на благоустрій свого міста.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Але щось мені підказує, що він просто облизує місто перед тим, як його проковтнути... І утиратися він буде серветкою у вигляді роССійського триколору. Але це - моя версія. Подивимось, що воно за таке...
А я думаю, шо робить людина добро, дай йiй Бог здоров‘я. А як кругом бачить ворогив... то вже занадто.
Цитата McLay:
Трохи мене нервує, як наші жополізи його всюди тулять. Але то таке. Цьомати в задницю не заборониш...
А аби всюди тулули та в сраку цiлували ( а може так i роблять) Чикаленка і Яцика... так тодi б було все ОК? Чи шо?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Ага. Тільки треба до глибини своєї кишені любити батьківщину...
А як шо народ лiзе в кишеню, а там НОЛЬ ЧИ ДIРКА? Тодi як? Любов палае ще сильнiше? Не дуже я уверен ... Зараз народ не дурний, все бачить, у кого кишенi повни та аж рвуться, та от откуда береться содержимое.
Отам ти писав про Адольфа Аллуизовича... так може такого треба ? Шо б за нацiю та страну порвав любого. Шо б всi думки були про те, як краще життя зробить СВОЕМУ народу та пiднять СВОЮ крайiну, а не слухать дядю Васю та на чужи державу пахать.
Не буде такого. Все. Можна забуть. Просрали момент. Тепер отой дядя Вася не дасть даже ДУМАТЬ народу про те, шо народ захоче, а не то шо кишеню поповнить.
Чи шо?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
а хто мені скаже, де цей Коптев раніше був? Чого він з*явився тільки недавно? Може Коптев дачку собі потихеньку будує, як Прилуки називаеться. Я нічого проти нього не маю, но все буває. шось дуже активно він взявся за благоустрій міста
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
а хто мені скаже, де цей Коптев раніше був? Чого він з*явився тільки недавно? Може Коптев дачку собі потихеньку будує, як Прилуки називаеться. Я нічого проти нього не маю, но все буває. шось дуже активно він взявся за благоустрій міста
Да пофиг где был..... Дубиль тоже не бедный и был он тут постоянно, но чёт особо не заметно его было, хотя тоже помогал!
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Нагороди:
Для нас це, звісно, добре шо він тут з*явився (покищо). Але цей Коптєв просто гроші свої відмиває. І чує моє серце, шо за все добро, яке він зробив він теж щось хоче.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: minorchik (22 вересня 2008 р., 21:48:50)
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!