схвалюю - хоч завдяки йому наше місто стане кращим, побільше б таких
2.
сприймаю як належне
3.
та все це заради власної вигоди
4.
а хтозна
5.
свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6066 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
9 квітня у Прилуки завітав Почесний громадянин міста, благодійник і меценат Юрій Коптєв, який під час зустрічі з міським головою запропонував після завершення реконструкції театральної площі повернутися до питання реконструкції міського стадіону й розпочати реконструкцію центральної площі та історичної зони. Також обговорювалося питання установлення в місті пам’ятного знака жертвам Голодомору, розробленого дніпропетровським скульптором за фінансової підтримки Юрія Коптєва.
Ця ідея належить меценату міста Юрію Коптєву: поєднати у дружніх стосунках українські Прилуки та вірменське місто Масіс. На запитання, чому саме вірменське місто обрано для побратимських зв’язків, Юрій Коптєв відповів, що тому є декілька причин. По-перше, в цьому краї у нього власний бізнес, а тому вирішити цілий ряд навіть організаційних моментів йому в такому випадку легше. По-друге, вірменська сторона дуже зацікавлена таким спілкуванням, адже до 2005 року країна жила майже в повній ізоляції, і він вбачає завданням українців, і прилучан зокрема, протягнути руку дружби вірменському народу.
Побратимські зв’язки двох міст передбачатимуть розвиток торгівлі, проведення мистецьких фестивалів тощо.
Цю ідею підтримав міський голова Юрій Беркут, і офіційне підписання договору про дружбу та співробітництво відбудеться найближчим часом.
А поки формальності будуть укладатися, вірмени вже зробили перший дружній крок. На винно-коньячно-горілчаному заводі міста Ечміадзин випущено марочний коньяк «Прилукский». Презентація напою для прилучан, очевидно, відбудеться в дні Воздвиженського ярмарку 21-22 вересня, в якому вірменська сторона вже планує взяти активну участь.
McLay, Помилочку допустили. Написали РоСiя, а треба б було як? Правельно... РоССiя.
ВОПРОС: А шо по Коптеву скажеш? Клятий москаль, чи настоящий козак?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Того шо москаль клятий? Наче ж для Прилук багато чого робить... Чого ж бояться?
Давай подивимося, що він навзамін попросить...? Через пару років. Гаразд?
Цитата:
Того шо щирi хохли?
Знаєш, у чому відмінність хохла від українця? Так от, вони - українці.
Наразі Коптєв - теж себе поводить, як українець.
Але щось мені підказує, що він просто облизує місто перед тим, як його проковтнути... І утиратися він буде серветкою у вигляді роССійського триколору. Але це - моя версія. Подивимось, що воно за таке...
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата:Того шо москаль клятий? Наче ж для Прилук багато чого робить... Чого ж бояться?
Давай подивимося, що він навзамін попросить...? Через пару років. Гаразд?
Цитата:Того шо щирi хохли?
Знаєш, у чому відмінність хохла від українця? Так от, вони - українці.
Наразі Коптєв - теж себе поводить, як українець.
Але щось мені підказує, що він просто облизує місто перед тим, як його проковтнути... І утиратися він буде серветкою у вигляді роССійського триколору. Але це - моя версія. Подивимось, що воно за таке...
ну блин даже если так , дык он же хоть чтото сделал, а наши да в принцыпе все депутаты.....нифига не делают, зато гребут............
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Тому наразі я позитивно сприймаю те, що робить Коптєв. Трохи мене нервує, як наші жополізи його всюди тулять. Але то таке. Цьомати в задницю не заборониш...
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Тому наразі я позитивно сприймаю те, що робить Коптєв. Трохи мене нервує, як наші жополізи його всюди тулять. Але то таке. Цьомати в задницю не заборониш...
А в Прилуках ...да и по всей Украине жополизание любимое занятие для многих