схвалюю - хоч завдяки йому наше місто стане кращим, побільше б таких
2.
сприймаю як належне
3.
та все це заради власної вигоди
4.
а хтозна
5.
свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6066 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
9 квітня у Прилуки завітав Почесний громадянин міста, благодійник і меценат Юрій Коптєв, який під час зустрічі з міським головою запропонував після завершення реконструкції театральної площі повернутися до питання реконструкції міського стадіону й розпочати реконструкцію центральної площі та історичної зони. Також обговорювалося питання установлення в місті пам’ятного знака жертвам Голодомору, розробленого дніпропетровським скульптором за фінансової підтримки Юрія Коптєва.
Цитата vbrjkf:
У Прилуках близько 30 осіб подали за 2007р мільйонні доходи!!!(як декларуються у нас доходи-всі знають...)
Може пора й нашим брати приклад з Коптєва???
Не смiши...
Та сам поняв, шо сказав? Представ собi "Пломбiр"- меценат.
Та i не в "Пломбiрах" дiло... Уж хто-хто, а бивши КОМСОМОЛЬСЬКИ вожаки Прилук ... магазинов понастройiли, бабло гребуть.
Та... про шо казать.
Цитата OLEX:
Цитата:як декларуються у нас доходи-всі знають
я не знаю
Цитата Helen:
OLEX, декларується 10 відсотків
Просто людям треба допомогти навчитися ділитися!!!!!
-----
Добавлено 15 июля 2008 г., 18:46:29:
LIZARD,
А ти мені ще розкажи, що Юра своїм горбом заробив свої статки????
ЕПОХА ПЕРВИННОГО НАКОПИЧЕННЯ КАПІТАЛУ...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: vbrjkf (15 липня 2008 р., 18:49:47)
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Всім прилучанам відомі добрі справи, що робить для міста і району Почесний громадянин Прилук, меценат Юрій Коптєв. Під його пильною увагою – галузі культури й медицини, допомога незахищеним та малозабезпеченим верствам населення. Ось і нещодавно Юрій Вікторович надав благодійну допомогу родині Овсякових, що мешкає в Обичеві.
Газета "В двух словах" №28 (746), четвер 10 липня 2008 року
У мене трохи інші відомості з цього питання, хоч і не з перших вуст, але достовірного джерела. Тож, Райдержадміністрація в останній час дуже переймається цією сім*єю. А особливо після візиту керівництва області. Про вливання Коптєва не знаю, а от працівників РДА особисто по черзі посилають на будівництво і ремонт вказаної оселі. І ще був такий випадок з вищевказаною сім*єю - коли приїхав губернатор і запитав у сімейства, що їм потрібно для більш комфортного життя, ті відповіли, що пральну машину. Їх побажання було виконано, але ніхто не подумав, що до будинку навіть не була підведена вода.
А ще хочу зауважити, що самі господарі не дуже обіймалися і обіймаються своєю оселею.
Може мої слова комусь здадуться недоречними, але є особи, для яких родина - своєрідний спосіб заробітку...
Unnamed
Форумчянин
Номер: 76
Зареєстрований: 2 квітня 2007 р.
Нагороди:
Вчора по телевізору дивився, інтервю, з приводу реконструкції паркової зони: реконструкцію будуть проводити армянські архітектори (ось мабудь звідки у Олекса коньяк такий )))), зі своїми орнаментами, будівництво планують розпочати після Дня міста та ярмарку і плануют завершити в листопаді..... Це все за підтримки Коптєва.....
Два добрых духа Джин и Тоник
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди: