яб хотив як бы там булы условия человечески и щей можнаб було зароблять
4.
яб хотив як бы там булы условия человечески, но зарлобляв бы в городи
5.
яб жив якбы вси условия, а копийчина со стороны капа!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6021 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
корочке дывлюсь в очередной разхвильмец .участок. и така ностальгейка заграла по нашому селу типа стрильныков! так прикольно! знать усих бабулёк, пьяныць! за бутылку можна город спахать! дивкы сильски! цицькати такы! ой! рай а не жытьтё! короче я за последний вариан голосую!
цэ у мене весеньня ностальгия! по выпывци!
----- Добавлено 28 мая 2008 г., 03:03:51:
помоему я уже такеголосуваньня бачив тут! ну просто вопросы не по человечески булы заданы!
мудрец
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Ну тебе виднее наверное, не буду спорить.
Пришлось как то пьяного в дым колхозника скатывать прямо с середины проезжей части дороги под забор. Это было в селе Варваровка под Бахмачем, может у нас Прилукская милиция и лучше работает по сёлам, в чём я очень сомневаюсь.
Но насколько я знаю как участковые нагружены работой и сколько у каждого сёл на своём участке (а живут они ко всему в городе), то вероятность получить наказание в селе и в городе 1 к 100 будет наверное, а может и того меньше.
MaTagop
Форумчянин
Номер: 692
З: UA,
Зареєстрований: 27 листопада 2008 р.
Попереджень: 2
Але ж немає і такого пункту - я живу в селі.
Як я. 70 км од Києва, в Чернігівській області. В понеділок утром на роботу в Київ а в четвер вечором - на село бо вихідні.
Козу, корову і коня давно продав. Садок і стрижений газончик. Свіже чисте повітря й екологічно чисті фрукти. І Д Е А Л Ь Н О. хоча в Прилуках робота і відпочинок можуть поєднуватися в межах 10 хв пішки.
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я не хочу! Люблю комфорт!!
Хотя если в селі дом хароший построїть, якщо машина нормальна і од города недалечко, тіпа нашого села ПЕтрівського, шоб в магазин нормальной зїздить можна, тоді да!
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
Squirrel, ДААА!!! Правільно! А чого далеко ходить в Петрівське. От є гарне село Манжосівка, 5 км. від міста. В такому селі хочу і можу жить. Не проміняла б ніколи на життя в квартирі в місті....на будинок в місті і не в самому центрі - можна було б подумати.
Да, в справжньому селі (яке розташоване кілометрів за 50-100 від міста) жити дуже складно. Час від часу їжджу в гості до дядка в село, так це мене жахає. І будинок гарний, і природа супер, і річка близько..., а як подумаеш: роботи нема, сходити нікуди... жах. Треба з ранку до ночі бути на городі і в спеку і в прохолоду... важко. Треба мати великі сили. Якшо чесно, я захоплююсь та горжусь такими людьми, які можуть жити в селі і, не маючи нормального місця роботи, добре заробляти та гарно жити. МОЛОДЦІ
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
Треба з ранку до ночі бути на городі і в спеку і в прохолоду... важко. Треба мати великі сили. Якшо чесно, я захоплююсь та горжусь такими людьми, які можуть жити в селі і, не маючи нормального місця роботи, добре заробляти та гарно жити.
Від усієї душі співчуваю цим людям.
Сільська робота не повинна бути єдиним засобом до існування. Тоді це відпочинок.
" Агрофітнес - а не спортивний зал !"
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Emigrant, а ще есть отаке чудо.... Зразу в селi хатку придбають, грядочку пiд картоплю та клубничку, ти даача плчаеться... а потом БАЦ... i вже нi какая не дача, а фiлiал НАТО. З прапорами, всякими прибамбасами, всё как положено.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".