яб хотив як бы там булы условия человечески и щей можнаб було зароблять
4.
яб хотив як бы там булы условия человечески, но зарлобляв бы в городи
5.
яб жив якбы вси условия, а копийчина со стороны капа!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6154 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
корочке дывлюсь в очередной разхвильмец .участок. и така ностальгейка заграла по нашому селу типа стрильныков! так прикольно! знать усих бабулёк, пьяныць! за бутылку можна город спахать! дивкы сильски! цицькати такы! ой! рай а не жытьтё! короче я за последний вариан голосую!
цэ у мене весеньня ностальгия! по выпывци!
----- Добавлено 28 мая 2008 г., 03:03:51:
помоему я уже такеголосуваньня бачив тут! ну просто вопросы не по человечески булы заданы!
мудрец
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
LIZARD, так а кому нада?Европи...Америки?Вони бояться Украину?В якой не оружия не армии....ничого нема....Токо не включай отой тумблер и не грузи про висши матеррии.
----- Добавлено 23 июня 2009 г., 17:17:49:
LIZARD, Дык...ану подскажи як у вас дело обстоить з селами и хазяйством в них.Чого ж ви все зная,травитесь так же ото?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Везде есть свои плюсы и свои минусы. В селе воздух чистый и природа, но нет удобств. В городе есть все удобства но нет таго чистого воздуха и мало красоты природы. Есть желание но нет возможности. Я бы хотела, но не смогла бы там долго продержаться. Городские очень избалованны. Всё таки мы не то что раньше было поколение. Хотя я очень часто вспоминаю проведенные каникулы у бабушки. Путух кричит ранним утром, коровка мычит и пахнет сеном,Барсик мурлыкает под боком, парное молоко с пряниками.
Золотые времена.....
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Hakkinen, ну це ти "романтику відпочинку" розповіла, а от сурові будні там такі що не доведи господи...
По уши в багнюці, лайні, порепані руки від земельної праці по хозяйству, води нема - натягай з колодязя та наноси ще й нагрій, дрова нарубай, бо готовить скотині треба в грубі в лєтній кухні . щоб в хаті не воняло...
Помиться - проблема...
В туалет - проблема...
Да куди не ткнись, телевізора нема. інтернету нема, мобільного нема... нема там життя там сурові будні, до дупи таку романтику!!!