Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
06 червня о 10 годині на Театральній площі міста відбудеться захід, присвячений Всесвітньому Дню довкілля та підведенню підсумків акції «Від чистої оселі до чистого міста».
В рамках заходу планується проведення концертної і розважальної програм та нагородження переможців акції.
Helen, Тю....а це тут при чем до розвалювання площи?
а хз не знайшла просто кращої теми для розміщення оголошення! Взагалі-то, акція стосується чистоти і порядку, та ще й буду проводитися на Театральній площі, то я і вирішила сюди розмістити.