Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я також люблю фоткаться, залізши верхи на пам‘ятник, і не бачу нічого в цьому поганого!
Народ, ви не праві! Я розумію на фігурах м*ячів, фонтанах, тварин..., а не на пам*ятнику, який відкритий на честь людини. Заради цього свято навіть в городі забалабєнили, людину цю прославляли, а тепер в прямому смислі слова-ноги витирають
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Заради цього свято навіть в городі забалабєнили, людину цю прославляли, а тепер в прямому смислі слова-ноги витирають
Я думаю, що пам‘ятник не образиться, коли на його сісти й просто сфотографуватися. А от коли кульок на голову одіти чи закуску покласти - це вже інша річ.
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Я думаю, що пам‘ятник не образиться, коли на його сісти й просто сфотографуватися. А от коли кульок на голову одіти чи закуску покласти - це вже інша річ.
а це тому, що у кожного свої поняття про культуру, вихованість і т.ін. Є такі, що кричать про культуру, але в той же час можуть людину образити, не говорячи про памятник.. і таких прикладів безліч, але це вже зовсім інша історія...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
Народ, ви не праві! Я розумію на фігурах м*ячів, фонтанах, тварин..., а не на пам*ятнику, який відкритий на честь людини. Заради цього свято навіть в городі забалабєнили, людину цю прославляли, а тепер в прямому смислі слова-ноги витирають
Пам"ятники встановлюють на знак поваги до людини. Як прояв глибокої поваги, а для того щоб залазити на голову, то треба поставити пам"ятник спайдермену, або яґкомусь іншому "Коміксу".
особисто я розцінюю "Фото на голові", як знак непошани і невихованості (м"яко кажу, бо то знайома Хелен )
Якби вона залізла на пам"ятник "Ніжинському огірку", то - це спокійно, а на голову людині....
А в чому різниця? Шо задніцу туди покласти, шо закуску-все це безкультурно.
І не треба перекручювать про різницю попи і їди, бо я вас знаю Пам*ятник-це не стіл і не стілець
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Нагороди:
А давайте згадаєм пам‘ятник Нестору Літописцю! Мабуть, кожен з вас там був. І не будемо говорити, що ви там робили. І чомусь ніхто не згадує, що це пам‘ятник, який встановлено на знак поваги до людини.
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!