Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Bonya, ок, твоя позиція зрозуміла.. А тепер давай таке розглянемо - сісти поряд з Яковченком - це нормально? чи теж некультурно?
ми ж не людині на голову сідаємо, не зменшуємо його заслуг перед батьківщиною, не глумимося над ним... Все треба сприймати з гумором... тим більше що ця фотка була спеціально зроблена для конкурсу...
у декого просто з почуттям гумору не дуже.... я вам реально наведу приклад -у Братиславі памятник Наполеону -і люди як хочуть з ним фоткаються.... дак це теж приниження його гідності? Бред!
Цитата:
Якби вона залізла на пам"ятник "Ніжинському огірку", то - це спокійно, а на голову людині....
а в чому різниця? в тому що там людина, там предмет.. адже і те і інше -витвір мистецтва.... то чому там можна, а там ні
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
ну дак от з цього і треба починать!!! мабуть же бички не в кишеню клала і не в пепельницю, а кидала на траву
Перекрутили! Там по-перше завжди срач був і від мого бичка картина не мінялась, по-другє-там ніколи в житті не було ніякої хоч би маленької мусорочкі (на відміну від площі МБК), по-третє-Ліописець стоїть вже дофіга років, а Яковченку пам*ятник недавно поставили, як його треба бігом обгадить.
А потім, я нікого не засуджую, а висловлюю свою думку.
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
Bonya, та ні... тут я тобі заперечу... по-моєму, культура і заключається в тому, що ти ні за яких умов не зміниш свою поведінку... якщо я вихоана так, що бумажку не кину просто посеред вулиці, а буду її нести до мусорки (хай навіть за кілометр) дак я і буду так робить -хоч буть мусорки через 5 метрів, хоч через 5000. А як невихована, дак кине біля мусорки
Так і тут - яка різниця - 100 років памятнику чи 10 днів.. По моєму, ставлення повинно буть однакове
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Думаю так... Сфоткаться коло памятника можна. Но ... пам‘ятник пам‘ятнику рознь. Не будеш же на кладбище позировать среди пам‘ятникiв... А коло ГДК дядька поставлено для развлекаловки, шо б помнили, не забували.
Ваще я щитаю, шо пам‘ятники есть, так сказать, офицеальни (Ленiн, Шевченко, Родина-мать, военноначальники, политики, ... ну такого плана), - там постаменти, туда не здерешся просто так (токо красочкой шпурнуть можна), а есть не официальни (типа Яковченко, в Европе повно всяких ... типа сантехник з люка вилазить, он Ленка фоткала шпиёна з фотоапаратом, всяки там Чижик - Пижик, мишки-косолапи, и т.д.). Так от последнi ставлять для приколу. Вони обычно стоять наче отпалiровани, бо народ лазить по них i днём i ноччю. Позирують, фоткаються ... Ну сидiть i на пам‘ятник ковбасу класти та кетчуп... по-моему дико.
А шо тепер робить? Хай крiпиться Яковченко.
P.S. А шо Шевченку? Ще руки не поодламували?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Ну... от! Починаючи від постійного бреда Лізарда про демократію і закінчуючи...
Сегодня он послушал джаз,
А завтра родину продаст!
Десь я вже це чув! А, от де - у саюзє! А ми ж всі із совіцького саюза, от наше виховання із нас так і пре, так і лізе! Правда ж, LIZARD?
А к чему оце ти написав? Джаз, саюз, наше виховання... Поясни.
А про демократию... так ото якраз твойi демократи на Яковченковi сало й розкладили. Бо ВСЕ МОЖНА. При саюзе оти товарищи у хмiльничку зразу душик прийняли б, а потом 15 суток чиска конюшнь и уборка улиц. И всё. И на другий раз вже кетчуп буде знать де йiсти. Дебильны идеи бы как Фома х..м смёл.
А так, товарищи демократи... розслабтесь и получить те, за шо ратуете.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (3 червня 2008 р., 13:05:47)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
Helen, а чого ти так за фото на голові розходилась? Я ж нікого не називав!!! Взагалі - до чого тут ваші з подругою фото?
а тут і називати не треба - це фото всі бачили, і чого приховувати, що його автором є я , а головним персонажем - моя подруга!
а розходилася, бо деякі тут вважають цей вчинок із ряду вон виходящим, а я так не думаю, бо як правильно сказав Лізард
Цитата:
есть не официальни (типа Яковченко, в Европе повно всяких ... типа сантехник з люка вилазить, он Ленка фоткала шпиёна з фотоапаратом, всяки там Чижик - Пижик, мишки-косолапи, и т.д.). Так от последнi ставлять для приколу. Вони обычно стоять наче отпалiровани, бо народ лазить по них i днём i ноччю. Позирують, фоткаються
і особисто мені, людині вихованій і культурній, таке ваше ставлення не дуже подобається
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди: